από metereologos.gr
Σάββατο 21 Απριλίου 2018
 
 

Γελά ο κλέφτης Δημοσίου

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Πολύ ωραία αυτά που λέει ο κ. Γ. Κουτρουμάνης για τον εξαγνισμό του ΙΚΑ αλλά ας μην γίνεται υπερβολικός. Δηλαδή, ναι, θα διακόψει δεκάδες χιλιάδες επιδόματα που δίδονται σε άτομα που δεν τα δικαιούνται αλλά τα υπόλοιπα, περί επιστροφής χρημάτων, δεν θα υλοποιηθούν ποτέ. Ο υπουργός Εργασίας διαβεβαιώνει, με τον απόλυτο τρόπο που έχουν οι πολιτικοί, ότι θα απαιτηθεί επάνοδος ρευστού. Είπε ότι πέρα από τις ποινικές κυρώσεις, θα αναζητηθούν αναδρομικά όλα τα ποσά που έχουν εισπραχθεί παράνομα με διάφορους τρόπους από το ασφαλιστικό σύστημα. Υπολογίζει ότι αυτά ανέρχονται σε 2,5 δισ. Δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες, για το πώς θα επιτευχθεί τούτο όμως αναλαμβάνει τον ρόλο του: παιζόταν ένα δράμα, ήλθε η ώρα της κάθαρσης και ο ίδιος είναι ο από μηχανής θεός.

Ας πιαστούμε από τους πρώτους 40.000 που εντοπίστηκαν από τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα. Πώς ακριβώς θα τους υποχρεώσουν να τα επιστρέψουν; Δεν μπορούν να βγάλουν ένα φιρμάνι, μια γενική εντολή «φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Καθένας από αυτούς τους 40.000 ψευδοδικαιούχους, που αποτελούν την πρώτη φουρνιά, θα πρέπει να δικαστεί ως επιβάλλει η Δημοκρατία, ως ξεχωριστή περίπτωση. Υπάρχουν δηλαδή 40.000 δικαστικές υποθέσεις στις οποίες το δημόσιο θα διεκδικήσει τα χρήματά του. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα, ενός φτωχοδιάβολου για τον οποίο κάποιος παράγοντας σκάρωσε μια σύνταξη. Υπάρχει περίπτωση να έχει τα λεφτά μαζεμένα στην άκρη; Όχι. Οπότε δεσμεύεται η περιουσία του και το σπίτι του πάει για δήμευση. Θα το επιτρέψουν αυτό οι τοπικές κοινωνίες, οι βουλευτές προστάτες των αναξιοπαθούντων; Δύσκολο.

Ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα, από τα μαιευτήρια με τις χρυσές πάνες. Αποκαλύφθηκε από την υπόθεση της Καλλιθέας ότι ορισμένοι έλαβαν από το ΙΚΑ περισσότερες από 100.000 ευρώ για τοκετό – και μάλιστα χωρίς να έχουν παιδιά. Πέντε υπάλληλοι, μαζί με τις παρέες τους έφαγαν περί τα 6 εκατ. ευρώ. Είναι δίκαιο να λέμε ότι πρέπει να κόψουν το κεφάλι τους να τα βρουν και να τα επιστρέψουν. Είναι δίκαιο αλλά δεν είναι εφικτό. Άντε να επιστραφούν οι 900.000 που βρέθηκαν τακτοποιημένες σε ντουλάπι, άντε να δημευτούν τα σπίτια, τα οικόπεδα, τα αυτοκίνητα. Αυτή η τιμωρία δεν αρκεί για τις μεγάλες απάτες. Θα πρέπει να πάνε κάποιοι μέσα. Μαζί με τους άλλους, τους μιζαδόρους των υπουργείων. Αυτό λοιπόν που δεν μας λέει ο κ. Κουτρουμάνης είναι πόσοι δικαστικοί χρειάζονται για να αποδώσουν τη δικαιοσύνη, πόσο χρόνο θα πάρει. Μια πρότυπη δίκη δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση αφού υπήρξαν πολλές πατέντες, από τα επιδόματα ανύπαρκτης τυφλότητας μέχρι τη ανάσταση νεκρών. Επιπλέον οι δημεύσεις εξατομικεύουν τις διεκδικήσεις. Κάτι άλλο που προσπερνά ο κ. Κουτρουμάνης είναι το πού θα χωρέσουν οι απατεώνες οι οποίοι θα καταδικαστούν. Οι φυλακές είναι ήδη τίγκα και οι κλέφτες είναι χιλιάδες.

Δεν είναι εύκολο να δοθεί άφεση αμαρτιών – δεν είναι ούτε εύκολο ούτε σωστό. Εκεί όμως θα καταλήξει το ζήτημα, κι ας βαυκαλίζονται οι αρμόδιοι υπουργοί ότι θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα. Το χειρότερο από όλα αυτά είναι ότι η ατιμωρησία εμπνέει.


Γνώμες περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (27)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!! | 22/05/2013 18:58
  Διορίσθηκα, ως Πτυχιούχος Μόνιμος Υπάλληλος, σε ΝΠΔΔ, μετά από επιτυχία μου σε Πανελλήνιο Δημόσιο Διαγωνισμό Στο ΝΠΔΔ που υπηρετώ, τα τελευταία 13 έτη έγιναν εκατοντάδες προσλήψεις, χωρίς διαγωνισμό, κάτω από το απόλυτο καθεστώς γενικευμένης οικογενειοκρατίας και ως εκ τούτου με ενδεχόμενες παράνομες προσλήψεις και αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων. Σε ένα καθεστώς οικογενειοκρατίας, μια συνεχής και διαρκής ηθική παρενόχληση (mobbing) και ένας επαναλαμβανόμενος εκφοβισμός και συστηματική εργασιακή ψυχολογική κακομεταχείριση (bullying), είναι βέβαιον, ότι έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων-θυμάτων και κατ’ επέκταση, των οικογενειών τους. Φυσικό είναι τα μέλη της οικογενειοκρατίας να χαρακτηρίζουν δήθεν ικανούς τα μέλη τους και τους εκτός οικογενειοκρατίας δήθεν ακατάλληλους. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, που ζητά το υπουργείο, σε ένα τέτοιο καθεστώς οικογενειοκρατίας, παράνομων προσλήψεων αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, κλικών, κομματισμού, ημετέρων, ανομίας, διαπλοκής κ.λπ., εξυπακούεται ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι αναξιόπιστο. Αυτό είναι ο νέος Καιάδας για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τους αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, την διαπλοκή, την ανομία, τις “φαμίλιες”, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς. Στο καθεστώς οικογενειοκρατίας, τους έξω από αυτήν, τους εξαναγκάζουν σε αδράνεια (στο ψυγείο). Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία, εκλέγουν με την ψήφο τους υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συλλογικά όργανα, τοποθετούνται αναξιοκρατικά προϊστάμενοι κ.λπ. Είναι αστείο να ζητά το υπουργείο συμπλήρωση ερωτηματολογίου, για το τι κάνει υπάλληλος-θύμα των πιο πάνω και μάλιστα με την επιβεβαίωση των προϊσταμένων, δηλαδή της ίδιας της οικογενειοκρατίας κ.λπ.!!!!!!! Σε ένα καθεστώς οικογενειοκρατίας, μια συνεχής και διαρκής ηθική παρενόχληση (mobbing) και ένας επαναλαμβανόμενος εκφοβισμός και συστηματική εργασιακή ψυχολογική κακομεταχείριση (bully
  Α. Π.
  απάντηση00
   
   
  όλοι θέλαν και θέλουν το χαρτζηλικάκι τους. | 17/03/2012 10:05
  ....όποια πετρα και να σηκώσεις υπάρχει διαφθορά......με ένα τηλέφωνο, λίγα μπλα μπλα στο κουτί και με την υποκρισία θα προχώρηση η κάθαρση ; ....η κοινωνία μας είναι διεφθαρμένη.....όλοι θέλαν και θέλουν το χαρτζηλικάκι τους..... Τα θεμέλια και οι θεσμοι πρέπει να ξανακτιστούν δηλ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....έξω όλο το πολιτικό και πελατιακό σύστημα.....
  Δ.Π.
  απάντηση10
   
   
   
  Μας κοροϊδεύετε? | 16/03/2012 13:39
  Συγγνώμη αλλα γράφετε για να μας πείτε ότι δεν θα πληρώσει κανένας από τους κλεφτες του δημοσιου? Άσχετα από την σκανδαλώδη βραδύτητα τις δικαιοσύνης το ίδιο το Δημόσιο και το ΙΚΑ μπορούν να παγώσουν ήδη μισθούς και συντάξεις των εμπλεκομενων. Δηλαδή θέλετε να μας κάνετε να κλάψουμε αν πεινάσουν οι απατεώνες? Τι λογική είναι αυτή? Και τι σημαίνει αυτό που λέτε ότι το πολύ πολύ να πάρει το Δημόσιο τις 900 χιλιάδες που είχε κρυμμένες η κυρια του ΙΚΑ? Η βίλα, τα αυτοκίνητα, οι καταθέσεις δεν δεσμεύονται εν όψη κατάσχεσης μετά την δικη? Και κάτι άλλο: όλα αυτά δεν γίναν χθες, διαρροές θα υπήρχαν, πέστε μου λοιπόν ποιος δημοσιογράφος, ποια εφημερίδα σκαλίζει, ποια εφημερίδα καταγγέλλει? Σίγουρα αν κάνατε και εσείς την δουλειά σας οι δικαστές και οι πολιτικοί δεν θα τολμούσαν να κλείνουν τα ματια. Πως γίνεται και έξω κάθε μέρα οι εφημερίδες αποκαλύπτουν διαφορες απατεωνιές και σε εμάς όχι? Μετά εορτής τα δάκρυα είναι κροκοδείλια.
  Vi.Ma
  απάντηση200
  Απαντήσεις  3 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Kala os edo | 16/03/2012 11:41
  καλα ολα ως εδω, μπορει να μου πει καποιος πως θα μαθουμε ποιοι ειναι αυτοι που τα τρωγανε τοσα χρονια αφου δεν εχουμε μηχανοργανωση??
  poios ta etroge tosa chronia
  απάντηση91
   
   
  Protash | 16/03/2012 11:38
  Προταση πως μπορει να γινει η εισπραξη του ποσου μακρυπροθεσμα! Σε περιπτωση αδυναμιας επιστροφης χρηματων απο τον οφιλετη θα γινεται κατασχεση περιουσιας του και εαν δεν εχει αφαιρεση απο την αναμενομενη συνταξη του!!!
  Epistrofi
  απάντηση130
   
   
  Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος... | 16/03/2012 11:28
  Δεν κατανοώ τη λογική σας κα. Κέζα. Εσείς πώς γνωρίζετε αν είναι εφικτό ή δεν είναι εφικτό? Μήπως να σας πάρει και σύμβουλο ο Κουτρουμάνης για να του υποδείξετε την τιμωρία; Και τί απαισιοδοξία και μίζερη αντιμετώπιση είναι αυτή; Πότε επιτέλους σε αυτή τη χώρα όταν διαφαίνεται ότι πάει να γίνει κάτι σωστό, θα σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο τα εμπόδια και όχι τους πολλούς και διαθέσιμους με βάση την ελάχιστη κοινή λογική τρόπους που υπάρχουν για να γίνει σωστά η δουλειά; Και γιατί η φυλακή είναι η ενδεδειγμένη τιμωρία γι'αυτούς και όχι όπως προτείνει π.χ ο αναγνώστης πιο κάτω, η κοινωνική εργασία, π.χ βάψιμο τείχων, καθαριότητα δήμου, κλπ κλπ, όπως γίνεται σε σοβαρές χώρες του εξωτερικού; Έλεος πια με αυτήν ξερολίαση! Είναι πολύ εύκολο να ασκείς κριτική από έξω! Δε λέμε, ο κρατικός μηχανισμός έχει αποδειχθεί πλήρως ανίκανος να διαχειρισθεί τις περισσότερες φορές τα απλούστατα, αλλά και η συνεχής και πλήρης ισοπέδωση των πάντων είναι κουράσοφ!!! Μιλήστε για την άνοιξη που έρχεται, αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να γράψετε....
  kristim
  απάντηση130
   
   
  το καλύτερο είναι.. | 16/03/2012 08:36
  να μην τους βάλουν φυλακή να τους δίνουν ένα πιάτο φαϊ κα να τους βάλουν να μαζεύουν τα σκουπίδια και να καθαρίζουν τους κοινόχρηστους χώρους ακούγεται φασιστικό αλλά είναι κλέφτες ....
  αλσξκψ
  απάντηση91
   
   
  Γελά ο κλέφτης Δημοσίου | 15/03/2012 22:33
  Δεν χρειάζεται να γίνουν 40.000 δίκες. Μπορεί να ρυθμισθεί με νόμο ή μία συνολική δίκη να δεσμευθούν πρώτα οι περιουσίες τους μέχρι του ποσού που εισέπραξαν. Για να αποδεσμευθούν θα πρέπει να προσέλθουν για διακανονισμό. Οι δίκες ανά οφειλέτη μπορούν να τρέχουν παράλληλα με αυτή τη διαδικασία. Αυτοί οι άνθρωποι έκλεψαν δημόσιο χρήμα και δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση αναξιοπαθούντες. Αυτοί με της κλοπές τους υποχρέωσαν τους αναξιοπαθούντες να λαμβάνουν μικρότερα επιδόματα.
  Πάνος
  απάντηση100
   
   
  Ανάγκη για νέες φυλακές | 15/03/2012 16:33
  Η καλλιτερη επένδυση αυτής της χώρας είναι η δημιουργία οικονομικών Φυλακών. Εχεις κλέψει? Μπαινεις μέσα και πληρώνεις και το κόστος φύλαξής σου. Πλήρωσες? Τότε μόνο βγαίνεις. Αυτό μόνο θα έχει αποτέλεσμα : Θα αποθαρρύνει τους κλεφτες του λευκού κολλάρου και θα μειώσει το οικονομικό εγκλημα, ενώ θα εμπεδώσει στο κόσμο (τους πολλούς και έντιμους φορολογούμενους που πληρώνουν το μάρμαρο) το αίσθημα δικαιοσύνης. Απλά πράγματα, που εφαρμόζονται σε όλες τις ευνομούμενες χώρες.
  η μόνη λύση
  απάντηση441
   
   
  Ιδιωτικές φυλακές ! | 15/03/2012 15:23
  Να γίνουν ιδιωτικές φυλακές όπως σε Αμερική και Γερμανία. Να πληρώνει το κράτος ένα ποσό για την φύλαξη και την σίτιση των φυλακισμένων. Ετσι θα γίνουν επενδύσεις, θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και θα υπάρχουν πλέον θέσεις για για αξιοπρεπή φύλαξη των καταδικασθέντων.
  Stav
  απάντηση421
   
   
  το ποσοτικό δέος,... | 15/03/2012 15:07
  ...θα σέρνεται για πολύ, θα μας ψυχοπλακώνει και θα μας κάνει να αναρωτιόμαστε , ..είναι πολλά τα λεφτά Άρη, .. είναι πολλοί οι κλέφτες Λώρη, ..είναι κουτσουρεμένος ο μισθός,.. είναι χαμηλές οι συντάξεις και μηδέν το εισόδημα των μακχρόνια άνεργων.! ...κι όμως έχουμε μεγαθυμία Λώρη και προτείνουμε , ...φαστ-τρακ δίκες στο δεκαπενταμελές ειδικό κλεπτοκρατικό, .. διοικητική μέριμνα, για αυτούς που θα κριθούν ένοχοι, ξηρά τροφή, παγούρι, γκασμά ,... και γραμμή για τον 'Ολυμπο να τον κάνουν πεδιάδα.!!! ...αν και γνωρίζω τις ιδιαίτερες ευαισθησίες σου για το περιβάλλον ,..βάλε κι εσύ λιγο νερό στο κρασί σου.!
  Ιωνάς
  απάντηση1310
   
   
  φυλακές, εδώ και τώρα | 15/03/2012 14:54
  να χτίσουμε φυλακές κ. Κέζα, και πολλές μάλιστα, να ένα δημόσιο έργο που θα πιάσει τόπο και θα δημιουργήσει και θέσεις εργασίας. Ακόμα κι αν η πλειοψηφία θα είναι μέσα και η μειοψηφία έξω. Όταν έχουμε περάσει στην ιστορία για τα χρέη μας μόνο ιστορικές προσπάθειες θα μας βγάλουν από το βούρκο.
  ανωνυμος
  απάντηση291
   
   
   
  Τιμωρία | 15/03/2012 14:47
  Συμφωνώ με τον ´´ενας πολίτης ´´Θα ήθελα να προσθέσω να φέρουν αναγκαστικά επιγραφή :ΈΚΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ .Υπάρχουν πολλές θέσεις που έχουν πάρει οι λαθρομετανάστες αυτές ακριβώς αξίζουν αυτα τα παράσιτα .
  Ιπποκρατης
  απάντηση181
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Δια ταύτα... | 15/03/2012 14:00
  Προτείνω... (κατι που η Κα κέζα παρέλειψε), επειδή το σύνολο αυτών είναι θρησκευόμενοι (''χριστιανοί'' και μάλιστα ''ορθόδοξοι''), να επιληφθεί η εκκλησία (εδώ νομίζω μπορεί να βοηθείσει, αφού αλλού δεν μπορεί) και να τους βάλει ''κανόνες'' , π.χ. να πούνε δέκα φορές το πιστευώ, τριάντα φορές το πατερ ημών, να μη τους κοινωνίσει για πέντε χρόνια, μερικούς (αμετανόητους) να τους αφορήσει να μη λιώσουν ποτέ... Επίσης προτείνω να δανειστούν και από αλλες γειτονίκες θρησκείες, τι θα λεγατε π.χ. για κλειτοριδεκτομή στις γυναίκες και πεοεκτομη στους άνδρες?
  Παν. Μαρούδας
  απάντηση125
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Μπράβο κ. Κέζα | 15/03/2012 13:23
  Θέλω να σας συγχαρώ για τον πάντα εύστοχο σχολιασμό των καθημερινών προβλημάτων της ελληνικής πραγματικότητας. Ασχολείστε με τις λεπτομέρειες των δηλώσεων και των γεγονότων ,που όμως αποκαλύπτουν την πραγματική πρόθεση και διάσταση. Η αντίληψη των λεπτών αποχρώσεων δείχνουν ότι είστε άνθρωπος ηθικός και καλλιεργημένος. Τα άρθρα σας είναι πάντα γραμμένα με ευαισθησία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για τον αναγνώστη.
  M.E.M
  απάντηση1210
   
   
  ΝΤΡΟΠΗ | 15/03/2012 12:19
  AΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ!! ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ! ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ -ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ- ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.......
  ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
  απάντηση471
   
   
  Έτσι λειτουργεί η συνενοχή... | 15/03/2012 11:36
  Είναι τόσοι πολλοί οι μικρο- και μεγαλο- απατεώνες ανάμεσά μας που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ή να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είνα εκατοντάδες χιλιάδες μπορεί και εκατομύρια αυτοί που έφαγαν απο όλες τις απάτες και κομπίνες. Αυτό ακριβώς σημαίνει το μαζί τα φάγαμε! Και γι αυτό είμαστε μια βαθιά διεφθαρμένη κοινωνία που πολύ δύσκολα θα αλλάξει.
  ΓΑ
  απάντηση474
   
   
  Tropoi uparxoun!! | 15/03/2012 11:28
  Polu apla 1 on dhmeush periousias rin Aroma ginei h dikh, den xrwstaei sto dhmosio exei kataxrastei dhmosio xrhma, otan ginei h dikh tote kanoume apologismo kai to poly poly na to apozhmiwsei to kratos an einai athoos. 2on pou tha tos valoume Kat oikon periorismo me to braxiolaki den einai eglhmaties kombinadoroi ths dekaras einai oi 39.000 kai kati kamia 10ria einai ta lamogia ekeina filakh kai malista me ergasia... O laos einai sto pleuro autwn pou epitelous tha tolmhsoun. Na fobaste thn orgh ths koinwnias an DEN TOLMHSOUN!
  eleni
  απάντηση123
   
   
  ο κλέφτης Δημοσίου | 15/03/2012 10:52
  Και τί προτείνεις κυρία μου; Αν αυτά τα αφήσουμε αναπάντητα τότα γιατί όλες αυτές οι έρευνες; επομένως καλός ο τίτλος που επιμένει: Γελά ο κλέφτης Δημοσίου. Λοιπόν να τα αφήσουμε όλα και να βρίζουμε τους Ευρωπαίους που τα ξέρουν αυτά και μας λένε λαμογια και ότι άλλο.
  Αρίστος
  απάντηση363