Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια»
ΑΝΤ1, 00.45
Ο Πάνος ειδοποιεί την αδερφή της Μάρθας, την Ιωάννα, με την οποία έχουν να μιλήσουν δώδεκα χρόνια. Η Ιωάννα επιμένει να βοηθήσει οικονομικά τη Μάρθα, η οποία όμως αρνείται κατηγορηματικά. Η Ιωάννα προσεγγίζει τον Ευτύχη προκειμένου να του δώσει τα χρήματα που χρειάζεται η Μάρθα. Ο Πέτρος με την Κατερίνα τα πάνε πάρα πολύ καλά, ενώ η σχέση του με τη Δανάη θα περάσει πάλι κρίση.


Ξένες ταινίες
«Ελεύθερος σκοπευτής»
STAR, 22.00
Ο Κρις Κάιλ είναι ο πιο φονικός ελεύθερος σκοπευτής στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό τον στέλνει στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και ύστερα από πολλά θαρραλέα κατορθώματα κερδίζει τον τίτλο του «Θρύλου». Η φήμη του όμως εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό στόχο εξόντωσης. Πρωταγωνιστούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Μπεν Ριντ, Σάμι Σέικ, Τζέικ Μακ Ντόρμαν. (ΗΠΑ, 2014, 121′)
«Η συµµορία των δώδεκα»
ALPHA, 24.00
Τρία χρόνια μετά τη «Συμμορία των έντεκα», ο Ντάνι Οσιαν και η συμμορία του επανέρχονται στο προσκήνιο. Ο Τέρι Μπένεντικτ θα ανακαλύψει τα ίχνη τους και θα τους αναγκάσει να πραγματοποιήσουν μια σειρά από «βρώμικες δουλειές» που ξεκινούν από το Παρίσι, τη Ρώμη και το Αμστερνταμ έως το Σικάγο, το Λας Βέγκας και το Λος Αντζελες. Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουν και να του παραδώσουν το διπλάσιο ποσό από αυτό που του είχαν κλέψει. Παράλληλα, όμως, μια πράκτορας της Europol και ένας μυστηριώδης γάλλος διαρρήκτης θα κάνουν το παν για να σπάσουν τη συνοχή της συμμορίας και να ματαιώσουν τα σχέδιά της. Πρωταγωνιστούν οι Μπράντ Πιτ, Τζόρτζ Κλούνεϊ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζούλια Ρόμπερτς. (ΗΠΑ, 2004, 114′)

HeliosPlus