63ος διαγωνισμός τραγουδιού
Eurovision
Λισαβόνα 2018 – Τελικός
ΕΡΤ1, 22.00


Τηλεπαιχνίδι
«Celebrity game night» ANT1, 22.30
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργα ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μία ομάδα θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Μπάσης και η Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ στη δεύτερη η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Σοφία Παυλίδου. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.


Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Ενας κινέζος επισκέπτης στο Τορόντο πέφτει νεκρός από δηλητηριασμένο φαγητό και ολόκληρο το Τμήμα ερευνά για τον δολοφόνο Γου. Οταν όμως ο Κράμπτρι τον βρίσκει, γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο Γου είναι αθώος και μαζί ψάχνουν να βρουν τον αληθινό δολοφόνο. Καθώς ο Μέρντοχ και η δρ Ογκντεν ερευνούν μια σειρά από απειλητικά σημειώματα, βρίσκεται ένα πτώμα σε αποσύνθεση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.


Ξένη ταινία
«Αφθαρτος» ALPHA, 23.00
Επειτα από ένα συγκλονιστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που θα αφήσει πίσω του 131 άψυχα σώματα, ο Ντέιβιντ Νταν, ένα απλός οικογενειάρχης και φύλακας ασφαλείας, είναι ο μοναδικός επιζών. Οταν στην πορεία αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι το μόνο απ’ όσα του συμβαίνουν τελευταία που αντιστέκεται στην κοινή λογική, θα συναντήσει τυχαία τον Ιλάιζα Πρινς, έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα και ειδήμονα σε ιστορίες κόμιξ, ο οποίος θα επιχειρήσει να ρίξει φως στις ανεξήγητες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω του. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ. (ΗΠΑ, 2000, 106′)

HeliosPlus