Τηλεπαιχνίδι
«Celebritygame night»ANT1, 22.15
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο ο Θοδωρής Αθερίδης θα υποδεχθεί τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Γιώργο Λέντζα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Ο διαβόητος δολοφόνος Τζέιμς Γκίλις έχει καταδικαστεί σε θάνατο και ο ντετέκτιβ Μέρντοχ, μαζί με τους υπόλοιπους από το Τμήμα, τον συνοδεύουν στο Κίνγκστον. Μαζί τους είναι και η δρ Τζούλια Ογκντεν, που θέλει να παρευρεθεί στον απαγχονισμό για να μάθει περισσότερα για τη διεφθαρμένη ψυχή του. Ο δολοφόνος όμως φαίνεται πως σχεδιάζει να δραπετεύσει με σκοπό να σκοτώσει ξανά.
Ξένη ταινία
«Ο άνθρωπος του Νοέµβρη» ALPHA, 24.00
Ο Πίτερ Ντέβερο (Πιρς Μπρόσναν), πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπείας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει να βγαίνει και πάλι στο φως. Η αποστολή του, με το κωδικό όνομα «The November Man», είναι να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Αλις Φουρνιέ (Ολγκα Κουριλένκο), η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί σε μια παλιά συνωμοσία. Σύντομα, όμως, ο Πίτερ Ντέβερο θα διαπιστώσει ότι η αποστολή του βρίσκεται στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA. Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία. (ΗΠΑ, 2014, 108′)

HeliosPlus