Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Ο κίνδυνος να διαβαστεί το γράμμα του Ορφέα και να μαθευτεί η σκοτεινή του πλευρά αυξάνεται καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Μελά έχουν πρόσβαση στο σπίτι της Ελένης όσο αυτή βρίσκεται στο πλευρό του, στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος έχει συγκλονιστεί παρακολουθώντας την κόρη του νεκρού αδελφού του να ζητιανεύει, ενώ η μάνα της είναι χαμένη στον κόσμο των παραισθήσεων. Η Αννα παραμένει τρομαγμένη όσο η αγγλική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον θάνατο της Αμάντα Φόστερ.
Ξένη σειρά
«Peaky Blinders» ΕΡΤ1, 22.00
O Tόμας Σέλμπι, αρχηγός της συμμορίας «Peaky Blinders» στο Μπέρμιγχαμ, βρίσκει ένα φορτίο με όπλα και προβληματίζεται. Ξέρει ότι θα μπλέξει με τον νόμο αν τα κρατήσει, αλλά από την άλλη η συμμορία θα γίνει πανίσχυρη. Ταυτόχρονα, κάνει έξαλλο τον αδελφό του Αρθουρ όταν στήνει μια ιπποδρομία χωρίς την άδεια του Μπίλι, του ανθρώπου που κανονίζει τις κούρσες.
Ξένη ταινία
«Απαγωγή» STAR, 22.30
Ο Γουίλ Μοντγκόμερι, ένας επαγγελματίας ληστής, ύστερα από μια αναποδιά οδηγείται στη φυλακή. Μετά από 8 χρόνια αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω το εγκληματικό παρελθόν του και να προσπαθήσει να χτίσει τη σχέση με την κόρη του, Αλισον. Ομως το FBI και οι πρώην συνεργάτες του πιστεύουν πως ο Γουίλ έχει κρύψει κάπου τα χρήματα από την τελευταία του ληστεία. Ετσι, ο παλιός του συνεργός, Βίνσεντ, απάγει την Αλισον και ζητάει το συγκεκριμένο ποσό ως λύτρα. Ο Γουίλ θα πρέπει να εμπιστευθεί την παλιά του συνεργάτιδα Ράιλι και μαζί να σχεδιάσουν ένα έξυπνο κόλπο προκειμένου να σώσουν την κόρη του. Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Ντάνι Χιούστον, Τζος Λούκας, Μέιλιν Ακερμαν, Σάμι Γκέιλ. (ΗΠΑ, 2012, 93′)

HeliosPlus