Τηλεπαιχνίδι

«Celebrity game night» ANT1, 21.00
Το «Celebrity game night» έρχεται ανανεωμένο με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη. Δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια. Οι πρώτοι έξι celebrities είναι ήδη έτοιμοι για να παίξουν και να διαγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές ενότητες με στόχο να αναδείξουν τον παίκτη της ομάδας τους νικητή και φυσικά να διαθέσουν τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό.


Ξένες ταινίες

«Abduction» STAR, 22.40
Ο Νέιθαν Χάρπερ (Τέιλορ Λότνερ) πάντα έχει την περίεργη αίσθηση ότι ζει μια ζωή δανεική. Οταν ανακαλύπτει μια παιδική φωτογραφία του σε ένα website με αγνοούμενα πρόσωπα, συνειδητοποιεί ότι οι υποτιθέμενοι γονείς του δεν είναι οι πραγματικοί και ότι ολόκληρη η ζωή του είναι ένα καλοσχεδιασμένο ψέμα. Στην προσπάθειά του να ανασυνθέσει την πραγματική του ταυτότητα, ο Νέιθαν καταδιώκεται από μια ομάδα επαγγελματιών δολοφόνων και τρέπεται σε φυγή μαζί με τον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται, τη φίλη του Κάρεν (Λίλι Κόλινς). (ΗΠΑ, 2011, 96′)

«Ενοχη σιωπή» MEGA, 22.50
Η Eλεν (Γκουίνεθ Πάλτροου) γνώρισε τον Τζάκσον (Τζόναθαν Σάετς), έναν όμορφο, τρυφερό και από καλή οικογένεια νέο. Οταν πηγαίνουν για διακοπές στο πατρικό του σπίτι, η Ελεν ενθουσιάζεται από το πλούσιο αγρόκτημα, αλλά και από τη φιλική μητέρα του Μάρθα (Τζέσικα Λανγκ). Κάτω όμως από το χαμόγελο της αξιαγάπητης Μάρθας κρύβεται μια αδίστακτη γυναίκα, που έχει ως μοναδικό στόχο να πείσει τον γιο της να γυρίσει για πάντα στο αγρόκτημα. Η Ελεν όμως αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της, με την προοπτική μιας χαρούμενης αστικής οικογένειας, και έτσι σύντομα βρίσκεται μπλεγμένη σε μια πλεκτάνη που απειλεί τον γάμο της, το αγέννητο παιδί της, ακόμη και την ίδια της τη ζωή. (ΗΠΑ, 1998, 91′)

HeliosPlus