Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Ο Βλάσης, μετά τα νέα για τον γάμο της Φαίης και του Δαμιανού, περνά στην αντεπίθεση με ένα τολμηρό βήμα. Η Φαίη απαγορεύει στη Ρενάτα να δεχτεί να γίνει κουμπάρα τους και ο Δαμιανός φοβάται ότι δεν θα έχουν κανέναν δικό τους άνθρωπο στον γάμο τους. Η Σίλβια τον προτρέπει να αλλάξει στάση για να εξιλεωθεί για τα λάθη του και η σχέση μεταξύ τους τίθεται σε νέα βάση. Εν τω μεταξύ, το μοναδικό πρόσωπο, εκτός από τον Αγγέλου, που γνωρίζει πού βρίσκονται οι κλεμμένες μετοχές της Νέρμαξ, επανεμφανίζεται.
Ξένες ταινίες
«Ηφαίστειο»
21.00, ΣΚΑΪ
Ενας σεισμός στο Λος Αντζελες είναι ο πρώτος κρίκος σε μια αλυσίδα τρομακτικών φυσικών καταστροφών που πρόκειται να επακολουθήσει. Ενα ηφαίστειο εκρήγνυται ξαφνικά και απειλεί την πόλη με ολικό αφανισμό. Οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν είναι ο Μάικλ Ρορκ (Τόμι Λι Τζόουνς), ο υπεύθυνος εκτάκτων αναγκών του Λος Αντζελες, και η γεωλόγος Εϊμι Μπαρνς (Αν Χεκ). (ΗΠΑ, 1997, 104′)
«Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά»
(Burnt) STAR, 22.30
Ο Ανταμ είναι σεφ και τα είχε όλα. Νέος, ωραίος, ταλαντούχος, βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin και ένα λαμπρό μέλλον. Ο Ανταμ τα έχασε όλα όμως εξαιτίας του κακού και αλαζονικού χαρακτήρα του και των πολλών καταχρήσεων. Οταν καταφέρνει να ξεφύγει από τους δαίμονες του παρελθόντος, αφοσιώνεται στον μοναδικό του στόχο, να φτιάξει το δικό του εστιατόριο, να δημιουργήσει νέες εκρηκτικές γεύσεις και να αποκτήσει τρίτο αστέρι Michelin, που τόσο θέλει. Πρωταγωνιστούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Εμα Τόμσον, Ούμα Θέρμαν, Μάθιου Ρις. (ΗΠΑ, 2015, 92′)

HeliosPlus