Τέλος στη συνεργασία του με την Ελληνοφρενεια έβαλε ο Alpha μετά από 4,5 χρόνια. Την απόφαση την ανακοίνωσε στους συντελεστές το βράδυ της Τρίτης, πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής ανακοίνωσε η ομάδα της Ελληνοφρενειας μεσω Twitter. Όπως αναφέρουν ενημερώθηκαν εχθές Τρίτη αφού η εκπομπή είχε γυριστεί και μονταριστεί με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να χαιρετίσουν τους τηλεθεατές.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: «Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».
Από το κανάλι αναφέρουν ότι ο λόγος που κόπηκε η εκπομπή είναι οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Οπως λένε, φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εχθές στην τελευταία της εκπομπής η Ελληνοφρένεια κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τα ποσοστά της φτάνοντας το 20% αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατόν ώστε να συνεχίσει και στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Το γεγονός της διακοπής της συνεργασίας τους φαίνεται να ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς ο Αποστόλης Μπαρμπαγιαννης στην συνέντευξη που έδωσε στο Βήμα της Κυριακής στις 17 Δεκεμβρίου δεν άφησε κανένα υπονοούμενο περί δυσαρέσκειας του σταθμού για τα ποσοστά τηλεθέασης.