Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.50
Η Μαρίνα και ο Ηλίας προσπαθούν να συμφωνήσουν για το αν θα πάνε Καλαμάτα ώστε να κάνουν Χριστούγεννα με τον γιο τους που υπηρετεί. Οσο ο Αγγελος προσπαθεί να ζήσει τη «μαγεία των γιορτών» τόσο τα πράγματα χειροτερεύουν. Πλέον το μόνο που τους σώζει από αλλεργίες, φωτιές και την γκρίνια της Βέλης είναι το θαύμα των Χριστουγέννων. Η Βούλα έχει ψήσει τον Μηνά να «ανέβουν» Αθήνα για Πρωτοχρονιά. Η κόρη τους όμως ανατρέπει τα σχέδιά τους. Ο Μπάμπης και η Ξένια ονειρεύονται να περάσουν τα Χριστούγεννα οικογενειακά, η Σοφία όμως έχει άλλη γνώμη.


Ξένες ταινίες
«47 Ρόνιν» («47 Ronin») STAR, 21.00
Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους. Ο Κάι (Κιάνου Ριβς) είναι ο συμπολεμιστής τους που θα τον αμφισβητήσουν, ειδικά όταν ερωτευτεί τη Μίκα, την κόρη του αφέντη τους. Η ταινία ακολουθεί την αποστολή των Ρόνιν που θα δοκιμάσουν το κουράγιο τους, το θάρρος τους αλλά και τη μεταξύ τους εμπιστοσύνη σε μια προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης τους γης και κατάκτησης της αιωνιότητας. (ΗΠΑ, 2013, 104′)
«Τρελός από ζήλια» («Envy») MEGA, 24.00
Τι γίνεται όταν η ζήλια μπαίνει ανάμεσα σε μια φιλία; Ο Τιμ (Μπεν Στίλερ) και ο Νικ (Τζακ Μπλακ) είναι συνάδελφοι και κολλητοί φίλοι. Οταν ο Νικ αποφασίσει να κάνει ένα επιχειρηματικό βήμα προκειμένου να πλουτίσουν, ο Τιμ επιλέγει να μην ακολουθήσει. Ο Νικ τελικά λανσάρει ένα παρανοϊκό προϊόν που εξαφανίζει τις ακαθαρσίες των σκύλων και καταλήγει απροσδόκητα πλούσιος. Ο Τιμ όσο πιο πλούσιος γίνεται ο κολλητός του τόσο πιο πολύ ζηλεύει. (ΗΠΑ, 2004, 99′)

HeliosPlus