Ψυχαγωγική εκπομπή
«DOT» ΣΚΑϊ, 18.00
Dream it. Do it! Το μότο που μας καλούν να ακολουθήσουμε τα Σαββατοκύριακα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα.
Ξένες ταινίες
«Karate Kid» MEGA, 21.00
Ο δωδεκάχρονος Ντρε Πάρκερ θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τους οδηγεί αναγκαστικά στην Κίνα. Στο νέο του σχολείο ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο «νταής» του σχολείου Τσενγκ βάζει τον Ντρε στο μάτι. Στη χώρα του κουνγκ φου, πώς μπορεί να προστατευθεί ένα αγόρι που ξέρει μόνο λίγο καράτε; Στη μοναχική ζωή τού Ντρε μπαίνει όμως ο κύριος Χαν, που είναι αυθεντία στο κουνγκ φου και τον διδάσκει τα μυστικά της τέχνης του. Ο Ντρε θα μάθει ότι το κουνγκ φου είναι πάνω από όλα ωριμότητα και ψυχραιμία και έτσι τελικά θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του σε ένα πρωτάθλημα που αποδεικνύεται ο αγώνας της ζωής του. (ΗΠΑ, 2010, 130′)
«Κακιά πεθερά»
(Monster in law) ALPHA, 22.00
Επειτα από πολλές άκαρπες προσπάθειες και αποτυχημένα ραντεβού, η Τσάρλι (Jennifer Lopez) βρίσκει επιτέλους τον τέλειο άντρα που έψαχνε στο πρόσωπο του Κέβιν (Michael Vartan). Και μπορεί ο Κέβιν να είναι όντως ο ιδανικός άντρας, δεν ισχύει όμως το ίδιο για την υπερπροστατευτική μητέρα του Βαϊόλα (Jane Fonda). Εν όψει του επικείμενου γάμου, για τον οποίο αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή της, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κάνει τη ζωή των μελλονύμφων πραγματική κόλαση, ξεκινώντας την εφαρμογή του σατανικού σχεδίου της από τη διοργάνωση της γαμήλιας τελετής. (ΗΠΑ, 2005, 92′)

HeliosPlus