Σειρές
«Ελα στη θέση μου» Alpha, 20.00
Ο Βλάσης εκνευρισμένος που η Φαίη κατάλαβε ότι η απαγωγή ήταν κόλπο, έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της με… απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ο Δαμιανός, εκνευρισμένος με την αδελφή του και απαυδισμένος με τις επιλογές της, βάζει μπράβους να προσέχουν τη Σύλβια και την έπαυλη έτσι ώστε να μην μπει ή βγει κάποιος ανεπιθύμητος, η Σύλβια με τον Ζούβα όμως έχουν τον τρόπο τους.
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ANT1, 23.00
Η Βιολέτα ζητάει διαζύγιο από τον Χριστόφορο μετά τα καμώματά του στο πάρτι, ενώ ο Πέτρος συζητάει με την Κατερίνα το να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους και καταλήγουν να τσακώνονται. Η Μάρθα έχει ενοχές που πέρασε το βράδυ μακριά από τα παιδιά της και προσπαθεί να επανορθώσει. Ζητάει από τον Ευτύχη να μιλήσει στα παιδιά, εκείνος όμως σκέφτεται συνεχώς τα «επιχειρηματικά» του σχέδια.


Ταινίες
«Ο άνθρωπος του Νοέμβρη»
Alpha, 23.00
Eνας πρώην πράκτορας της CIA ξαναμπαίνει στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπείας, μόνο που αυτή τη φορά μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν θα παίξει ρόλο-κλειδί στην εύπεπτη αυτή περιπέτεια του Ρότζερ Ντόναλντσον με τον Πιρς Μπρόσναν. (ΗΠΑ, 2014, 99′)
«Star Trek: Into Darkness»
ANT1, 24.00
Ο Τζιμ Κερκ και το πλήρωμα του «Εντερπράιζ» αναλαμβάνουν να κυνηγήσουν και να εξοντώσουν έναν επικίνδυνο διαστημικό τρομοκράτη, τον Kαν, έναν υπεράνθρωπο που μπορεί να προκαλέσει μαζική καταστροφή, ο οποίος έχει καταφύγει σε έναν ελεγχόμενο από τους Κλίνγκον πλανήτη. Οταν όμως τον συλλάβουν, θα διαπιστώσουν ότι έχουν εμπλακεί σε μια περίπλοκη, επικίνδυνη για το μέλλον της Γης συνωμοσία. (ΗΠΑ, 2013, 119′)

HeliosPlus