Eurobasket 2017 – Προηµιτελικοι
Γερμανία – Ισπανία
ΕΡΤ2, 18.45
Σλοβενία – Λετονία
ΕΡΤ2, 21.30


Ελληνική σειρά


«Σαν οικογένεια»
Alpha, 13.00
Ο Μηνάς αναγκάζεται να δει με κατανόηση την επανασύνδεση της Νίκης με τον Γιάννη. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τη Μαρίνα, η οποία νιώθει τη Νίκη να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, η Ράνια ανακαλύπτει έκπληκτη πως ο «εξαφανισμένος» Βασίλης είναι κλεισμένος σε ψυχιατρείο από τον Λουκά. Ο λόγος σχετίζεται με το αυτοκίνητο που βρίσκει η αστυνομία και έχει περιγράψει η Μαρίνα στους εφιάλτες της. Κι ενώ ο Σάββας προσεγγίζει την Ελένη με αδιευκρίνιστους σκοπούς, η Κατερίνα τής ζητεί να μεσολαβήσει για να εξασφαλίσει μια στοιχειώδη επικοινωνία με τους γιους της. Παράλληλα, ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι η Κατερίνα έχει αποφασίσει να τον εγκαταλείψει. Ομως εκείνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.


Ξένες ταινίες


«Το µεγάλο κόλπο» (The bank job)
STAR, 21.00
Μετά την επιτυχημένη ληστεία κεντρικής τράπεζας του Λονδίνου η συμμορία των κακοποιών που την διέπραξε αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει στην παγίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων. Δραστήρια περιπέτεια εποχής (η υπόθεση εκτυλίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 1970), βασισμένη σε αληθινά περιστατικά. Μία από τις καλύτερες ταινίες του Ρότζερ Ντόναλντσον αλλά και των ηθοποιών Τζέισον Στέιθαμ και Σάφρον Μπάροουζ. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2008, 102′)

«Διπλή παγίδα» (Entrapment) ΣΚΑΪ, 23.00
Η ντετέκτιβ μιας ασφαλιστικής εταιρείας (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) προσπαθεί να παρασύρει στα δίχτυα της έναν βετεράνο διαρρήκτη (Σον Κόνερι), τον οποίο όμως ερωτεύεται. Ανατρεπτικής εξέλιξης περιπέτεια του Τζον Αμιέλ. (ΗΠΑ, 1999, 108′)

HeliosPlus