Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Γαλατασαράι ΕΡΤ2, 21.00
Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Γαλατασαράι. Στην Κωνσταντινούπολη, η τουρκική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με σκορ 89-87.


Ελληνική σειρά
«Ταμάμ» ANT1, 22.15
Ο ερχομός της Ευθυμίας στο σπίτι κλονίζει κι άλλο την ήδη κλονισμένη ισορροπία στην οικογένεια. Η Ευθυμία με τον δύσκολο και έντονο χαρακτήρα της δεν γίνεται εύκολα συμπαθής. Ο Μετίν και η Μυρτώ προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά ότι η φιλοξενία είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για αυτό το παιδί. Η Ελλη είναι πιο αρνητική απέναντι σε αυτή την κατάσταση και εντείνει τις προσπάθειές της να βρει σπίτι, παρά τις αντιρρήσεις του Τζεμ.
Ξένες ταινίες
«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (Die hard)
STAR, 22.00
Η πρώτη (και καλύτερη) από τις αρκετές ταινίες όπου ο Μπρους Γουίλις ενσάρκωσε τον νεοϋορκέζο αστυνομικό Τζον Μακ Λέιν φέρνοντας σε πέρας αδιανόητα επικίνδυνες αποστολές. Σκηνοθεσία: Τζον Μακ Τίρναν. (ΗΠΑ, 1988, 123′)
«Γόμορρα» (Gomorra)
ΕΡΤ3, 23.00
Πέντε διαφορετικές ιστορίες στις επαρχίες της Νάπολι και της Καζέρτα συμπλέκονται με φόντο τη δράση της μαφιόζικης οργάνωσης Καμόρα. Εκεί όπου ο μόνος νόμος είναι αυτός της βίας για τον έλεγχο κάθε είδους οικονομικής δραστηριότητας, από το εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία έως τις κατασκευές, τη μόδα και τον τουρισμό. Βασισμένη στο μπεστ-σέλερ του Ρομπέρτο Σαβιάνο «Γόμορρα», η ταινία που κατά πολλούς αποτελεί την πιο αυθεντική κινηματογραφική καταγραφή για τη Μαφία κέρδισε το Μεγάλο Ειδικό Βραβείο στο Φεστιβάλ των Καννών και υποψηφιότητα για Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. (Ιταλία, 2008, 135′)