Σούπερ Λιγκ
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
NOVAsports1HD, 19.30
Ο ΠΑΟ αναζητεί την εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.
Κύπελλο μπάσκετ
Αρης – Παναθηναϊκός
NOVAsports2HD, 17.00
Στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης Αρης και Παναθηναϊκός δίνουν την τελευταία μάχη στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με έπαθλο το τρόπαιο.
Ξένες ταινίες
«Ενας Ινδιάνος στο ντουλάπι μου» (The Indian in the cupboard)
ΑΝΤ1, 14.00
Ο 9χρονος Ομρι δέχεται αρκετά δώρα την ημέρα των γενεθλίων του. Ετσι τώρα έχει στην κατοχή του ένα μικρό ξύλινο ντουλαπάκι, ένα ζευγάρι κλειδιά-αντίκες και μια πλαστική φιγούρα Ινδιάνου από τον Πάτρικ, τον «κολλητό του». (ΗΠΑ, 1995, 96′)

«Ξενοδοχείο για τέρατα» (Hotel Transylvania)
Mega, 21.00
Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Δράκουλα τον οδήγησε στη δημιουργία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου όπου όλα τα ταλαιπωρημένα τέρατα μπορούν επιτέλους να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές. Οι κρατήσεις για το Σαββατοκύριακο που η κορούλα του κλείνει τα 118 της χρόνια είναι γεμάτες ξεχωριστούς καλεσμένους. Ο Αόρατος Ανθρωπος, η Μούμια και ο Φρανκενστάιν καταφθάνουν έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι, όταν ένας περιπλανώμενος ταξιδιώτης, ο Τζόναθαν, βρίσκεται τυχαία ανάμεσά τους. (ΗΠΑ, 2012, 92′)
«The Joneses»
STAR, 23.30
Ο Στιβ Τζόουνς μετακομίζει στο νέο του σπίτι μαζί με τη γυναίκα του Κέιτ και τα δυο τους παιδιά, την Τζεν και τον Μικ. Φιλικοί, έμπιστοι και ελκυστικοί όλοι τους, κυκλοφορούν παντού έχοντας μαζί τους τα πιο γνωστά προϊόντα της αγοράς. Ενώ οι γείτονες προσπαθούν να τα πηγαίνουν καλά μαζί τους, κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για την αλήθεια, που κρύβεται πίσω από αυτή την «τέλεια» οικογένεια. Γιατί, στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για οικογένεια, αλλά για έμμισθους, δαιμόνιους υπαλλήλους μιας εταιρείας προώθησης προϊόντων. Ο σκηνοθέτης Ντέρικ Μπόρτε υπογράφει το σενάριο και την παραγωγή της ταινίας. (ΗΠΑ, 2009, 88′)

HeliosPlus