Ψυχαγωγική εκποµπή
«Joy»
ΑΝΤ1, 16.30
Η Ράνια Θρασκιά με τους συνεργάτες της ασχολούνται με τα πιο επίκαιρα θέματα μόδας, ομορφιάς, μαγειρικής, διατροφής, ευεξίας, ιατρικής, ψυχολογίας, τεχνολογίας, πολιτισμού, οικογένειας και παιδιού.
Ελληνική ταινία



«Αν…»
Alpha, 22.15
Μια αθηναϊκή ερωτική ιστορία αγάπης με φόντο τα στενά της Πλάκας και ήρωες δύο νέους ανθρώπους, τον Δημήτρη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και τη Χριστίνα (Μαρίνα Καλογήρου). Παίζουν επίσης οι Μαρία Σολωμού, Θέμις Μπαζάκα, Ακύλλας Καραζήσης, Φάνης Μουρατίδης, Τάσος Ιορδανίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Τάκης Σπυριδάκης. (2012, 110′)
Ξένες ταινίες


«Valentine’s Day»
Star, 13.30
Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς, Αν Χάθαγουεϊ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Αλμπα, Αστον Κούτσερ, Τζέιμι Φοξ και Τζένιφερ Γκάρνερ, παρακολουθεί τις ιστορίες μιας ετερόκλητης ομάδας στο Λος Αντζελες την Ημέρα των Ερωτευμένων. Ζευγάρια και εργένηδες κερδίζουν και χάνουν στην προσπάθεια να βρουν, να διατηρήσουν ή να τερματίσουν μια σχέση μέσα σε μία μέρα. (ΗΠΑ, 2010, 115′)
«Μισώ την ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου»
(I hate Valentine’s Day)
Mega, 23.00
Η Ζενεβιέβ ακολουθεί πιστά έναν κανόνα όταν βγαίνει ραντεβού: «Ποτέ περισσότερες από πέντε συναντήσεις με κάθε υποψήφιο». Οταν στη ζωή της εμφανίζεται ο Γκρεγκ, άσχετος στα ερωτικά ζητήματα, η θεωρία της δοκιμάζεται μπροστά στον αληθινό έρωτα. (ΗΠΑ, 2009, 98′)
«Ιστορία αγάπης»
(Like crazy)
ΑΝΤ1, 23.45
Ενας αμερικανός φοιτητήςκαι μια βρετανή φοιτήτρια γνωρίζονται στη διάρκεια των σπουδών τους στο Λος Αντζελες. Φυσική συνέχεια της ιστορίας, ένας δυνατός έρωτας που θα «κρατήσει» τη φοιτήτρια στις ΗΠΑ περισσότερο από όσο της επιτρέπει η βίζα της. Οταν προσπαθεί να επιστρέψει στο Λος Αντζελες ύστερα από ένα σύντομο ταξίδι στη γενέτειρά της, έρχεται αντιμέτωπη με την απαγόρευση του γραφείου μετανάστευσης. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

HeliosPlus