Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Υγρού Στίβου
Καταδύσεις
ΕΡΤ2, 16.00
Εντυπωσιακές καταδύσεις γυναικών από βατήρα ύψους 20 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που εξελίσσεται στο Καζάν της Ρωσίας.
Πόλο ανδρών –προηµιτελικά
ΕΡΤ2, 15.50
Αντιμέτωπη με την Αυστραλία θα βρεθεί η εθνική ομάδα πόλο ανδρών στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος επιδιώκοντας την πρόκρισή της στα ημιτελικά.
Ξένες σειρές



«Broadchurch»
ΕΡΤ1, 23.10
Καθώς το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του Ντάνι Λάτιμερ βαθαίνει, οι δύο επιθεωρητές πρέπει να εργαστούν γρήγορα για να εντοπίσουν τους βασικούς υπόπτους.
«Justified»
Mega, 01.30
Την ώρα που ο Μπόιντ προσπαθεί να βρει ποιος ευθύνεται για το χτύπημα στην επιχείρησή του, ο Ρέιλαν κάνει ό,τι μπορεί ώστε να σταματήσει τον πόλεμο συμφερόντων που έχει ανακύψει, ενώ παράλληλα τον απασχολεί ένα προσωπικό θέμα.
Ξένη ταινία



«Η αναζήτηση» (Abandoned)
Star, 22.10
H Mαίρη συνοδεύει τον νέο της σύντροφο στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Οταν όμως επιστρέφει λίγο αργότερα για να τον συνοδέψει σπίτι του, εκείνος είναι άφαντος. Η εξαφάνισή του καλύπτεται από μυστήριο. Στα αρχεία του νοσοκομείου δεν βρίσκονται στοιχεία για την εισαγωγή του. Η αστυνομία δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Οι φίλοι της, που δεν είχε τύχει να τον γνωρίσουν, την αμφισβητούν. Είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου μπλεγμένος σε μια σκοτεινή συνωμοσία συγκάλυψης; Μήπως ο πανικός που βιώνει η Μαίρη οφείλεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν; Σύντομα η Μαίρη θα έρθει αντιμέτωπη με μια σοκαριστική αλήθεια, που θα είναι η αρχή σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος. (ΗΠΑ, 2010, 82′)

HeliosPlus