Ξένες σειρές
«Person of interest»
Star, 21.10
Σε ένα flashback στο 2010 παρακολουθούμε την ιστορία του «Ντίλιντζερ», ενός πράκτορα και πρώην μισθοφόρου που είχε τότε καθήκοντα παρόμοια με αυτά που έχει σήμερα ο Ρις. Ο αριθμός που εμφανίζεται είναι αυτός του Ντάνιελ Κέισι, ενός χάκερ που αποτελεί στόχο της «Control» και της ομάδας της. Ο «Ντίλιντζερ» τον σώζει και τον φέρνει στον Φιντς, αλλά ο τελευταίος αντιλαμβάνεται ότι στην πραγματικότητα αποστολή του Κέισι ήταν να αποκτήσει πρόσβαση στη «Μηχανή». Ο «Ντίλιντζερ» προδίδει τον Φιντς, του κλέβει το λάπτοπ και επιχειρεί να το πουλήσει στη μαύρη αγορά. Τότε εμφανίζονται ο Ρις και η Σο, που εκείνη την εποχή εργάζονται σε διαφορετικές ομάδες.

«Mad love»
Mega, 02.00
Ο Μπεν και η Κέιτ μόλις έχουν ερωτευτεί και βλέπουν μελισσούλες και καρδούλες παντού. Την ίδια μελιστάλακτη φάση θέλουν να κολλήσουν και στους φίλους τους Λόρι και Κόνι, που όμως αντιστέκονται με σθένος καθώς το μίσος τους είναι πιο δυνατό.
Ξένη ταινία


«London boulevard»
Star, 22.10
Yστερα από τρία χρόνια στη φυλακή ο Μίτσελ αποφυλακίζεται και θέλει να αλλάξει προς το καλύτερο τη μίζερη ζωή του. Αλλά όταν ο παλιός του «φίλος» Μπίλι, ένας γκάνγκστερ, του προσφέρει δουλειά, εκείνος δέχεται προκειμένου να εξασφαλίσει ένα μέρος για να ζει και αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι να ξεφύγει κανείς από το παρελθόν του. Και ξαφνικά όλα φαίνεται να αλλάζουν όταν ο Μίτσελ μπλέκεται στη ζωή της Σάρλοτ, μιας σταρ του κινηματογράφου που ζει απομονωμένη σε μια έπαυλη προκειμένου να αποφύγει τους δεκάδες ρεπόρτερ και φωτογράφους που την καταδιώκουν καθημερινά, νύχτα και μέρα. (ΗΠΑ / Βρετανία, 2010, 94′)

HeliosPlus