Αθλητικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Υγρού Στίβου, Βερολίνο
ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤsports, 19.15
Ολοκληρώνεται σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Βερολίνο. Επί 12 ημέρες τα μεγάλα αστέρια του υγρού στίβου έδωσαν το αγωνιστικό «παρών» στη γερμανική πρωτεύουσα.

Ελληνική σειρά

Ονειρο ήταν
MEGA, 21.15
Με διπλό επεισόδιο αρχίζει η νέα φιλόδοξη ελληνοκυπριακή παραγωγή που ήδη προβάλλεται στο Mega Κύπρου. Η οικία του μαθηματικού Κατσιά τυλίγεται στις φλόγες. Ο πυροσβέστης Πάνος Μπόγδανος (Πάνος Μακρής) –θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο –ανακαλύπτει στο υπόγειο του σπιτιού μια κοπέλα κλειδωμένη, δεμένη, φανερά κακοποιημένη και δίπλα της ένα μωρό. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι η κοπέλα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν και το μόνο που μπορεί να πει είναι μια λέξη: Μπίμπι. Η Ελπίδα Δραγούμη (Χριστίνα Παυλίδου), η οποία ζει στην Κύπρο, ενημερώνεται για το γεγονός από τα δελτία ειδήσεων και όταν ακούει το όνομα που με δυσκολία προφέρει η κοπέλα καταρρέει. Πριν από 14 χρόνια, η κόρη της Ηβη Δραγούμη (Δανάη Σκιάδη) –την οποία αποκαλούσαν χαϊδευτικά Μπίμπι –είχε εξαφανιστεί από την Κύπρο σε ηλικία 10 ετών. Η Ελπίδα και ο πρώην σύζυγός της Βίκτωρας (Φίλιππος Σοφιανός) όντας σχεδόν σίγουροι πως αυτή η κοπέλα είναι η κόρη τους φεύγουν εσπευσμένα για Αθήνα.

Mέλι
(Bal/Ηoney)
ΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 15.40
Ενα πραγματικό έργο τέχνης, βραβευμένο με Χρυσή Αρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου, το «Μέλι» είναι το τρίτο μέρος μιας τριλογίας του τούρκου σκηνοθέτη Σεμίχ Καπλάνογλου (μαζί με το «Αβγό» και το «Γάλα») και παρακολουθεί τη βαθύτατη σχέση αγάπης ανάμεσα σε ένα τραυλό αγόρι (Μπόρας Αλτας) και στον μελισσοκόμο πατέρα του. (Τουρκία, 2010, 98′).

HeliosPlus