Σημαντικές αλλαγές αποφασίστηκαν σήμερα για το πρόγραμμα του Antenna σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος». Συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη διακόπτεται η προβολή της τουρκικής σειράς «Adanali» η οποία δεν σημείωσε ικανοποιητική τηλεθέαση. Ετσι στις 12.00 θα προβάλλεται το «F THIS tv» το οποίο αν σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα θα αυξήσει την διάρκεια προβολής του σε δύο ώρες και θα ενωθεί με την εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1»δημιουργώντας πλέον άλλη εικόνα στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Το απόγευμαστις 17.00 θα αρχίσει η προβολή της κυπριακής σειράς «Το βαλς των δώδεκα θεών» με την Κάτια Δανδουλάκη, τον Στράτο Τζώρτζογλου καιτον Γιάννη Παπαγιάννηενώ στις 18.00 – 20.00 καθιερώνεται ζώνη ελληνικών ταινιών της δεκαετίας ’80 _ δηλαδή της εποχής της βιντεοκασέτας με Στάθη Ψάλτη,Σταμάτη Γαρδέλη και Σοφία Αλιμπέρτη.

Τέλος, αλλαγές θα σημειωθούν και στο prime time καθώς μετά τον «Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή»θα προβάλλεται κι άλλη τούρκικη σειρά. Πρόκειται για το «Son» το οποίο θα καλύψει το κενό του 22.00 με 23.00 το οποίο αφήνει η ξένη σειρά «Λας Βέγκας»