Για πέμπτη φορά, η Pharmathen αναδείχθηκε μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον διαγωνισμό Best Workplaces 2016, καταλαμβάνοντας την 9η θέση (κατηγορία συν 250 εργαζομένους).
Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική επιβράβευση προς την εταιρεία και κυρίως προς όλους τους εργαζομένους, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο για την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων της Pharmathen όσο και για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.
H Ερευνα Best Workplaces αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στη χώρα μας. Διοργανώνεται για 14η συνεχόμενη χρονιά από το Great Place to Work Institute Hellas και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School.
Η επιλογή και η κατάταξη διενεργείται μέσα από δύο άξονες αξιολόγησης: τις ανώνυμες και εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων, καθώς και τις πολιτικές και τις πρακτικές που εφαρμόζει η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού όπως αυτές καταγράφονται και αναλύονται με αποδεικτικά στοιχεία, μέσω ειδικών σχεδιασμένων ερωτηματολογίων. Η σύνθεση των αποτελεσμάτων καθορίζει την τελική κατάταξη των εταιρειών. Να σημειωθεί ότι στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας σημαντικότερο ρόλο έχουν οι απαντήσεις των εργαζομένων.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ