«Ο Γουίλις φεύγει, ο Χάρισον Φορντ έρχεται! Τέλεια νέα…» έγραψε ο δημιουργός των επιτυχημένων ταινιών δράσης «Αναλώσιμοι» (Expendables) Σιλβέστερ Σταλόνε, για να ενημερώσει το κοινό για την αλλαγή στο καστ του δεύτερου σίκουελ.

Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί σφοδρά κατά του συναδέρφου του προσθέτοντας: «Τεμπέλης και άπληστος… Η καλύτερη συνταγή για να καταστρέψει την καριέρα του!».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η βασική αιτία αποχώρησης του Μπρους Γουίλις από το καστ της ταινίας είναι οικονομικής φύσης. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε 4 εκατ. δολάρια για γυρίσματα τεσσάρων ημερών, απειλώντας πως θα αποχωρήσει από την ταινία, ενώ η παραγωγή του έδινε μόνο(!) 3 εκατ. δολάρια. «Φυσικά όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Σταλόνε, αρνήθηκαν» αναφέρει ανώνυμη πηγή.

Η ίδια πηγή προσθέτει στην ιστοσελίδα Hollywood Reporter: «Νομίζω ότι ο Γουίλις έμεινε έκπληκτος με το γεγονός ότι χρειάστηκαν μόνο 72 ώρες για να αντικατασταθεί, με έναν καλύτερο ηθοποιό και ένα πιο ενδιαφέρον πρόσωπο για την ταινία».

Να σημειώσουμε ότι η ταινία «Αναλώσιμοι 3» αναμένεται στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2014.