Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της διοίκησης της εταιρίας coca cola Τρία Εψιλον η οποία μετά την εθελούσια έξοδο προχώρησε σε εκβιαστικές απολύσεις όσων αρνήθηκαν να υποκύψουν στις απειλές της εταιρίας.
Οπως ανακοίνωσε η Συνομοσπονδία «την ώρα που η ανεργία έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα έχει καταρρίψει κάθε αρνητικό ρεκόρ, η Coca Cola, εταιρία με υπερκέρδη, συρρικνώνει το προσωπικό της και επιχειρεί μέσω της απόλυσης να ακυρώσει θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Η ΓΣΕΕ στηρίζει και υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Coca Cola και της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών».
Τι υποστηρίζει η εταιρεία

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με δύο εργαζομένους που απασχολούνταν στις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, λόγω συμπλοκής στο χώρο εργασίας. Η λύση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και των δυο εργαζομένων ήταν επιβεβλημένη και βασίζεται στον ισχύοντα κανονισμό εργασίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε δήθεν άρνηση των εργαζομένων να αποδεχθούν πρόταση για εθελούσια έξοδο, την οποία ουδέποτε η εταιρεία έκανε.