από metereologos.gr
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
 

Οι όροι της αλά γερμανικά Διεθνούς Εποπτείας

Το κείμενο που έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών
Οι όροι της αλά γερμανικά Διεθνούς Εποπτείας
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έθεσε ζήτημα δημοσιονομικής διακυβέρνησης, δεσμευμένου λογαριασμού κλπ κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε ο κ. Βενιζέλος και συζητήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών.

Το  έγγραφο που δόθηκε, χθες Τρίτη,  στη δημοσιότητα από το ΠΑΣΟΚ, εστάλη από τον Γερμανό Υφυπουργό Οικονομικών Dr. Τόμας Στέφεν, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών.

Το κείμενο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών

Ενισχυμένη διακυβέρνηση και μηχανισμοί ελέγχου

Για να ενισχυθεί η αξιοπιστία πρέπει να υιοθετηθεί μια αυστηρή δημοσιονομική πολιτική (με εκούσιες αυτοδεσμεύσεις). Παρεκκλίσεις από τους στόχους του προγράμματος πρέπει να εξισορροπούνται με εσωτερικές προσαρμογές. Οι ακόλουθες προαπαιτούμενες ενέργειες πρέπει να εισαχθούν με νομοθετική ρύθμιση πριν την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Κλειστός λογαριασμός με εξωτερική διαχείριση: Ο κλειστός λογαριασμός που εγκρίθηκε από το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου ενισχύεται ώστε να εξασφαλίσει πως οι πόροι του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του χρέους, και θα εξασφαλιστεί με την εγκαθίδρυση μιας διεθνούς διαχείρισης (για παράδειγμα από την ΕΚΤ). Όπως συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο, το χρέος θα εξυπηρετείται κατευθείαν από αυτόν τον λογαριασμό. Το EFSF και το ΔΝΤ εκταμιεύουν μετά από την εκτέλεση των συμφωνηθέντων διαρθρωτικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων κατευθείαν από τον λογαριασμό και η ελληνική συνεισφορά στην εξυπηρέτηση του χρέους που ορίζεται από το Μνημόνιο θα καταβάλλεται επίσης σε αυτόν τον λογαριασμό.

Η διάθεση των εσόδων: Μια διαθέσιμη πηγή εσόδων (όπως για παράδειγμα μέρος των εσόδων του ΦΠΑ) στο συνολικό ποσό του αιτούμενου από την Ελλάδα πρωτογενούς πλεονάσματος μπορεί να μεταφέρεται ανά μήνα στον λογαριασμό (ως ελληνική συμμετοχή στην εξυπηρέτηση του χρέους). Το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος θα προσδιοριστεί από το Μνημόνιο. Ο Λογαριασμός και η τροφοδοσία του από τα έσοδα εξασφαλίζουν το πρωτογενές πλεόνασμα και συνεπώς θα εξισορροπηθεί από τη μείωση στις πρωτογενείς δαπάνες ή την αύξηση των πρωτογενών εσόδων. Εφόσον κατά τη διάρκεια του προγράμματος εμφανιστούν επιπλέον κενά στον προϋπολογισμό, η Ελλάδα θα τα καλύψει με τα δικά της μέσα.

Αυτόματες περικοπές δαπανών: Η Ελλάδα εγκαθιδρύει έναν απλό κανόνα για τις δημόσιες δαπάνες. Με τη συμφωνία της τρόικας, τα ταμειακά ελλείμματα (παρεκκλίσεις από τον προϋπολογισμό) οδηγούν αυτόματα σε περικοπές δαπανών οι οποίες κατανέμονται εξίσου σε όλα τα προγράμματα δαπανών (ανάλογα με το μερίδιό τους στον προϋπολογισμό).

Εξωτερική εποπτεία του δημόσιου δανεισμού: Μπορεί να ζητηθεί από έναν εξωτερικό οργανισμό όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εγκρίνει οποιαδήποτε μορφή επιπλέον δανεισμού (παράλληλα με την εποπτεία των περιφερειακών και τοπικών αρχών από ορισμένα ομοσπονδιακά κράτη).

Συμπληρωματική εξωτερική βοήθεια: Πιο έντονη, υποχρεωτική επιστράτευση εξωτερικής τεχνικής βοήθειας ώστε, μεταξύ άλλων, να βελτιωθεί η διοικητική δομή, συμπεριλαμβανομένων των τομέων της συλλογής φόρων, μείωσης της διαφθοράς, επεξεργασίας στατιστικών στοιχείων, στρατηγικών για την τόνωση της ανάπτυξης, αξιοποίηση των πόρων των Διαρθρωτικών Ταμείων, των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης έτσι ώστε να υποβοηθηθεί περαιτέρω η εκτέλεση του προγράμματος.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα ενισχυθεί το έργο της Task Force έτσι ώστε οι αρμοδιότητές της να περιλαμβάνουν:

i) σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, ο προσδιορισμός θέσεων-κλειδιά στην ελληνική κρατική μηχανή για την κατάλληλη εκτέλεση και εποπτεία των προγραμμάτων προσαρμογής, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις χρηματοπιστωτικές ροές (δαπάνες και έσοδα) και διορισμός Ευρωπαίων ή Ελλήνων κρατικών λειτουργών (οι οποίοι θα απολαμβάνουν το ίδιο στάτους με τους ευρωπαίους ειδικούς ώστε να περιοριστεί η εξάρτησή τους από την πολιτική εξουσία) σ’ αυτές τις θέσεις-κλειδιά που αφορούν τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα της τρόικα, αντικαθιστώντας τους έλληνες υπευθύνους.
ii) Συντονισμός στην υλοποίηση της τεχνικής βοήθειας από τους διαφορετικούς παίκτες: την υπάρχουσα διμερή βοήθεια, αλλά και τους νέους φορείς που θα συμμετάσχουν όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ο ΟΟΣΑ κλπ. των οποίων οι παρεμβάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης: Για να βελτιωθεί η αποδοχή του προγράμματος από τους Έλληνες, αυτά τα μέτρα ελέγχου και ενίσχυσης πρέπει να συμπληρωθούν από αναπτυξιακά μέτρα και μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης. Ο καθοριστικός παράγοντας για επενδύσεις και ανάπτυξη είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης. Βραχυπρόθεσμα, οι προοπτικές για την ανάπτυξη και την απασχόληση μπορούν να ενισχυθούν από την απελευθέρωση πόρων των διαρθρωτικών Ταμείων για τα 181 προγράμματα υψηλής προτεραιότητας. Το σχέδιο για μια δημόσια Τράπεζα Επενδύσεων το οποίο τελεί υπό επεξεργασία μπορεί επίσης να επισπευσθεί για να υποστηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα έργα υποδομής.Οικονομία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο το παρασκήνιο της σύσκεψης των αρχηγών  
 
 
σχόλια (24)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ | 25/10/2012 18:03
  ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ Η ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΓΕΝΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ <>
  ΝΕΟΕΛΛΗΝ
  απάντηση10
   
   
  Μας πήραν χαμπάρι παιδιά! | 24/10/2012 15:13
  Μα έχουν απέναντί τους οι τροϊκανοί αξιόπιστους συνομιλητές για να τους εμπιστευθούν; Ποια διαρθρωτική αλλαγή έκαναν οι Έλληνες πολιτικοί δυόμιση χρόνια τώρα; Ποια υπόσχεση τήρησαν πέραν αυτών για περικοπές αποδοχών στα γνωστά υποζύγια, μισθωτούς και συνταξιούχους; Γιατί να διαχειριστούν με εθνική συνείδηση εφεξής τα δημόσια έσοδα; Πόσοι μέσα στη Βουλή έχουν αντιληφθεί ότι ο τρόπος που πολιτεύεται από κτίσεως νεοελληνικού κράτους ο πολιτικός κόσμος έχει «πεθάνει» οριστικά; Ακόμα κι ο πρωθυπουργός μάς φέρνει τους Καλαματιανούς φίλους του (στο ΣΔΟΕ, ας πούμε). Κατακαημένοι μου, η εθνική υπερηφάνεια χτίζεται όταν υπηρετείς τα συμφέροντα της πατρίδας σου και όχι της εκλογικής σου πελατείας...
  Πολύ αργά για δάκρυα...
  απάντηση121
   
   
   
  Epopteia ? | 24/10/2012 14:06
  Nomizw oti einai to kalitero pragma pou borei na symvei. Na valoun oi Gremanoi merikous swstous anthropous tous na prosehoun ti kanoun me ta xrimata ta ellinika politika lamogia
  Ανώνυμος / η
  απάντηση136
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  .... | 24/10/2012 13:33
  1. Η αποστολή ειδικών για το χτίσιμο μια υγιούς διοίκησης (κυρίως φορολογικής) με βρίσκει σύμφωνο. 2. Ο ειδικός λογαριασμός όμως ΟΧΙ. Πρόκειται για χρήματα από δάνεια, που θα τα χρωστάμε κανονικά (έστω και με χαμηλότερο τόκο από αυτόν των αγορών). Δεν είναι δώρο...
  gio
  απάντηση33
   
   
  υποκριτες | 24/10/2012 11:33
  Οταν μας στειλανε λεφτα με το φτυαρι για να ψωνιζουμε και να χτιζουμε το σοσιαλισμο της πιστωτικης καρτας, δεν ειχαμε κανενα προβλημα. Δεν ακουσα κανενα να πει "Οχι, ρε κυριοι. Ειμαστε ανεξαρτητη χωρα. Παρακαλω, μη μας ταιζετε αλλο." Λοιπον, παιδακια, κοψετε αυτο το "Οταν η τραπεζα μου δινει, χαμογελω στους υπαλληλους, αλλα οταν τα ζητανε πισω τους αποκαλω φονιαδες του λαου και δεν περναω ουτε απο εξω της βρωμοτραπεζας τους."
  Makis1
  απάντηση3912
   
   
   
  oi germanoi fasistes | 24/10/2012 11:22
  I lista edo ke tora. Oi prodotes stin dikeosini edo ke tora. Olo to politikio katestimeno: ND, PASOK, SYRIZA, DHMAR, KKE oloi ekso apo tin Vouli stin dikeosini. Na apologithoun gia ta eglimata tous. Oi trapezes pou ftene aftes mas elnchoun tora. Aftes prepi o ellinikos laos na afisi na chreokopisoun gia na glitosi o laos ke na apeleftherothoume apo tin kseni d"diakivernisi".
  Ανώνυμος / η
  απάντηση512
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  προτεκτοράτο τα ήξερε ο κ. Ε.Βενιζέλος | 24/10/2012 11:17
  Τα πράγματα είναι χειρότερα ο κ. Βενιζέλος σαν υπεύθυνος υπουργός τότε, Φεβρουάριος 2012, γνώριζε ότι οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης αποφάσισαν ειδικό δεσμευμένο λογαριασμό για την Ελλάδα. Σίγουρα είχε βάλει το σημείωμα με την απόφαση της ΕΕ στο ίδιο συρτάρι με το φλασάκι της κ. Λαγκάρντ! Ενδεικτικά από την γερμανική die Welt 20.02.2012 http://www.welt.de/print/die_welt/wirtschaft/article13876931/Griechenland-bekommt-guenstigere-Zinsen.html Tώρα καταγγέλλει τους ιταμούς όρους και διαρρηγνύει τα ιμάτια του για το προτεκτοράτο που κατάντησε / κατάντησαν τη χώρα. Μα δεν τους πιστεύει κανείς ότι θα εφαρμόσουν ότι συμφωνούν, ότι δηλαδή τους επιτάσσει η τρόικα, περιμένατε να τους δώσουν
  ξενοκράτης
  απάντηση140
   
   
  Οι προθέσεις των Γερμανών | 24/10/2012 10:14
  Γιατί θίγονται οι Γερμανοί, οταν οι άλλοι τους κοσμούν με σβάστικες και με στολές των Ναζί ... Σε τί διαφέρει η πολιτική τους από αυτή του Γερμανού κατακτητή του Β.Παγκοσμίου Πολέμου ?...Και τί μέλλον έχει μια τετοια Ευρώπη , η οποία, αν μη τι άλλο ανέχεται τις φασίζουσες αποικιοκρατικές πολιτικές της Γερμανίας και συνεπικουρείται από τους δορυφόρους της , που διέπονται από το ίδιο πνεύμα ; Ας τους πετάξομε έξω μια ώρα αρχίτερα κι ας φάμε αγριόχορτα όπως στην ΚΑτοχή. Η κατάσταση, έτσι όπως διαμορφώνεται , δεν νομίζω να "περπατήσει" - θα πεινάσομε ούτως ή άλλως. Πρώτα -πρώτα όμως πρέπει να κρεμάσομε στο Σύνταγμα τους Πολιτικούς , που μας έφτασαν εδώ και τώρα θέλουν να μας "σώσουν".
  M.Π.
  απάντηση1123
   
   
   
  κατοχή | 24/10/2012 10:03
  ΄Ενα έγγραφο ΚΑΤΟΧΟΥ προς κατεχόμενους !!! Μπράβο στους πατριώτες και σωτήρες του τόπου!! Θάρθει όμως η στιγμή που ο κόσμος θα φωνάξει ΑΕΡΑ !!! Και είναι πολύ κοντά αυτή η χρονική στιγμή...
  Maria L
  απάντηση1216
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Ανηκομεν εις την δυσην??????? | 24/10/2012 10:02
  Φτανει τοση ευρωπη δεν αντεχουμε αλλο....
  jo
  απάντηση1613
   
   
  KATOXH | 24/10/2012 09:12
  To αστείο της ιστορίας είναι ότι εδώ και 2,5 χρόνια καμωνόμαστε ότι έχουμε δική μας κυβέρνηση και ότι κάνουμε εκλογές κάνουμε δήθεν διαπραγμάτευση κ.λ.π ενώ έχουμε χάσει πλήρως την εθνική κυριαρχία .Η ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα.
  ΚΩΣΤΑΣ
  απάντηση164
   
   
  πατε καλα? | 24/10/2012 03:09
  Εκει στην κυβερνηση τα εχουν χαμενα. Αν δεν μπορουν, να παραιτηθουν. Απο προδοτες εχει χοτρασει η χωρα.
  κ
  απάντηση163
   
   
  Ε,οχι και καταπολεμηση της διαφθορας!Τι αλλο θα απαιτησουν τελος παντων;Να καταργηθει κι ο νομος περι ευθυνης υπουργων; | 24/10/2012 02:30
  Να υποθεσω οτι οι περισσοτερς αντιδρασεις θα ερθουν λογω του εδαφιου περι "συμπληρωματικης εξωτερικης βοηθειας"(για καταπολεμηση φοροδιαφυγης,διαφθορας κοκ);Εκει ειναι που θα δειξουν τον πατριωτισμο τους κατι λεβεντοπαιδα στην Βουλη! "καταπολεμηση της διαφθορας;!"Ποτέ! ΥΓ.Ξερουν αυτα γιατι....
  Γερμανοβιων.
  απάντηση192
   
   
  Ήταν καλύτερο το σχέδιο Ανάν | 24/10/2012 01:32
  Τόσοι σπασμοί για να περάσουν στο τέλος της παράδοση άνευ όρων στη Μεγάλη Γερμανία. Χωρίς μια ντουφεκιά, έτσι για την τιμή των όπλων. Με τους εδώ γερμανοτσολιάδες που αναδύθηκαν από τους υπόνομους την κατάλληλη ώρα, το μέλλον της χώρας... Ποιας χώρας; Ποιο μέλλον; (Μην κάνετε θόρυβο, μπορεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες).
  Ο. Παλαιολόγος
  απάντηση138
   
   
  τζοχα | 23/10/2012 23:54
  Οχι τα λεφτα να τα δωσουν σστον Τζοχατζοποθλο να τα διαχειριστει. Ξερεις ποσοι Τζοχατζοπουλοι θα μεινουν τωρα χωρις αντικειμενο???ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΤΥΡΑΝΙΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
  ..
  απάντηση136
   
   
  απολυτη ταπεινωση και ξεφτιλα | 23/10/2012 23:45
  εδω μας φτασανε οι πολιτικοι μας.στην απολυτη ταπεινωση και ξεφτιλα ,τικανουμε εμεις ως ελληνες ....απολυτα τιποτα οι πιο πολλοι.
  δημητρης
  απάντηση131
   
   
  not bad at all. | 23/10/2012 23:09
  Good idea, now we can lock up the store a.k.a Greek parliament ,and save the money for a rainy day.
  drudge peon
  απάντηση44
   
   
   
  Ο Χ Ι | 23/10/2012 22:45
  Είναι καιρός να πούμε το δικό μας ΟΧΙ, είναι μεγάλη ώρα, μεγάλη ευθύνη να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα. Είναι πόλεμος, μην τους αφήσουμε να νικήσουν, μην τους αφήσουμε να χαρούν αλλά να χάσουν. Να χάσουν τα λεφτά και τον ύπνο τους. Δεν είμαι δεξιός, ούτε αριστερός, είμαι 'Ελληνας, με οικογένεια και αξιοπρέπεια.
  Gnomikos
  απάντηση139
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Eυρώπη!!! Δημοσιεύστε τις λίστες να βάλουν το κεφάλι κάτω, έστω και για λίγο | 23/10/2012 22:35
  Διαφορετικά θα μας πρήζουν στην αηδία και στο δήθεν! Δημοσιεύστε τις λίστες των ληστών από ΠΑΚΟ-ΣΟΚ σε ΝΔ σε 300 βολευτές - και τώρα και 40 χρόνια μασάνε! Στο φως τα ποσοστά, οι ρεμούλες, το σκόρπισμα, οι αβάντες, οι διορισμοί των δικών μας τσιρακίων! ΟΙ κομπίνες, ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Και τότε να κάνει τον κάργα ο Βαζελίνος που ακόμα κυκλοφορεί εις βάρος μας με το αμάξι των 750.000 - βαρέθηκα να πληρώνω ρεμάλια! Βαρέθηκα!
  Η Λερναία Υδρα στο Κυνοβούλιο with the bitches
  απάντηση131
   
-