από metereologos.gr
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018
 

Ολοκληρώθηκε η έρευνα Best Workplaces 2011

Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, Ελαίς - Unilever Hellas, Tasty Foods, Υγεία kai Medια Strom η πρώτη πεντάδα
Ολοκληρώθηκε η έρευνα Best Workplaces 2011
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 
Τη διεξαγωγή της έρευνας "Best Workplaces 2011" ολοκλήρωσε και φέτος το Great Place to Work Institute Hellas και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τις 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

    Στην κατηγορία των εταιρειών με πάνω από 250 εργαζόμενους την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ακολουθούν κατά σειρά Ελαίς - Unilever Hellas, Tasty Foods, ΥΓΕΙΑ, Media Strom, Pharmathen, Leroy Merlin, Wurth Hellas, Βιβεχρώμ και Accenture.

    Στην κατηγορία των εταιρειών με 50 έως 250 εργαζόμενους την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Xerox Hellas και ακολουθούν κατά σειρά Κρι Κρι - Βιομηχανία Γάλακτος, Imperial Tobacco Hellas, Medtronic Hellas, Genesis Pharma, Data Communication, 3M, Μέλισσα Κίκιζας, Amgen Ελλάς και British American Tobacco Hellas.

    Η έρευνα Best Workplaces 2011 διεξήχθη για ένατη συνεχή χρονιά, από το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School. Βασικός στόχος της έρευνας είναι να αναδείξει και να βραβεύσει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Εταιρείες, που παρά τη δύσκολη κοινωνικά και οικονομικά περίοδο την οποία διανύει η χώρα μας, έλαβαν τη σημαντική απόφαση να επενδύσουν στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους και να αποτιμήσουν τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

    Όσον αφορά στη φετινή έρευνα, συμμετείχαν 42 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων που απάντησαν στην έρευνα ανήλθε στους 7.171. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι μισές περίπου από τις εταιρείες που έτρεξαν την έρευνα φέτος, συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διαδικασία, κάτι που αποδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια που γίνεται από τις επιχειρήσεις να παρέχουν ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

    Η βράβευση των 20 εταιρειών, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2011 κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης. Οι εταιρείες που διακρίνονται στη χώρα μας διαγωνίζονται στη συνέχεια με τις καλύτερες εταιρείες από άλλες χώρες της Ευρώπης για να συνταχθεί η αντίστοιχη λίστα των καλύτερων Ευρωπαϊκών οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Μάιο στο Παρίσι.

    Αναφορικά με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων, ο Πρόεδρος του Great Place to Work Institute Hellas, κος Δημήτρης Μαύρος δήλωσε: «Χαιρόμαστε πραγματικά που φέτος, παρά τις δυσμενείς για τη χώρα μας οικονομικές συνθήκες, βλέπουμε πολλές εταιρείες να διακρίνονται για πρώτη φορά στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία και πίστη για την πορεία της ελληνικής αγοράς».


Οικονομία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
-