Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι. Αυτή τη φορά, ο πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας υποστηρίζει ότι ο διάσημος ηθοποιός τον παρενόχλησε σεξουαλικά μετά την τελετή για το Νόμπελ Ειρήνης, που ήταν παρουσιαστής.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη σε σουηδικό ραδιόφωνο, το περιστατικό έγινε μετά την τελετή της απονομής του Νόμπελ Ειρήνης, το 2007. «Αυτό ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που είχα στο νου μου», δήλωσε ο Μπεν, που μέχρι πέρυσι ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ.

Σύμφωνα με τον Μπεν, οι δυο τους, οι οποίοι έκατσαν δίπλα – δίπλα, είχαν μια εξαιρετική συνομιλία. Ωστόσο, «μετά από πέντε λεπτά, είπε να πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια, έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και έπιασε τα γεννητικά μου όργανα», τόνισε ο Μπεν, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος τον απώθησε, λέγοντάς του «ίσως αργότερα».

Ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από αρκετούς άντρες, παίρνει τον αναγκαίο χρόνο για να κάνει θεραπεία, όπως έχει υποστηρίξει εκπρόσωπός του.

Οι καταγγελίες ανάγκασαν την παραγωγή του House of Cards να τον απομακρύνει, ενώ η καριέρα του μάλλον έχει ήδη καταστραφεί.