Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης» βρίσκεται πλέον σε post production μετά από πολύμηνα γυρίσματα σε ιστορικά σημεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Τα πρώτα πλάνα από τη μεγάλη ελληνική παραγωγή δίνονται σήμερα στη δημοσιότητα, σε ένα film clip με θέμα την αγάπη και δηλώσεις από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια.
Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, η ταινία διαδραματίζεται στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη το 1942-1943 και παρακολουθεί τις συνέπειες ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία.
Μια περιπετειώδης ιστορία αγάπης, παγιδευμένη σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων. Το καταφύγιό της θα είναι το ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης, εκεί όπου ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βασίλης Τσιτσάνης διένυσε τα πιο δημιουργικά χρόνια του συνθέτοντας τα γνωστότερα τραγούδια του, ανάμεσα στα οποία και την «Συννεφιασμένη Κυριακή».
Το«Ουζερί Τσιτσάνης» όπου εκτός άλλων πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Κωνσταντίνου, Χάρης Φραγκούλης και είναι Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη είναι συμπαραγωγής OTE TV και θα διανεμηθεί από την Feelgood Entertainment