Τι θα συνέβαινε αν σε ένα από τα κλασσικά πλέον έργα του Θεάτρου του Παραλόγου στο «Μάθημα» του Ευγένιου Ιονέσκο επιχειρείτο μια καλλιτεχνική προσέγγιση, όπου εκτός από το βασικό ζήτημα που πραγματεύεται το έργο, την εκπαίδευση σε όλες τις μορφές της και τις συνεπακόλουθες συγκρούσεις, προσέθετε κανείς μια ισχυρή δόση θρίλερ, αρκετό μαύρο χιούμορ, και μια αδιόρατη οσμή ψυχανάλυσης; Ενδεχομένως μια από τις αθέατες αιτίες της καταστροφής της κοινωνίας, που εμπεριέχει τους ήρωες, θα ήταν η επαπειλούμενη πανανθρώπινη τρέλα;

Όλα τα παραπάνω αναμιγνύονται σε ένα ριψοκίνδυνο κοκτέιλ, σε μια νέα θεατρική σύνθεση που επιχειρεί ο θίασος «Μοντέρνοι Καιροί» και που παρουσιάζει από τις 15 Μαΐου στο Θέατρο «Μπετόν 7» για έξι παραστάσεις. Ηδη έχουν ανέβει οι δύο παραστάσεις οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι το τέλος του μήνα.
Παίζουν οι Βασίλης Γεωργοσόπουλος, Φάνια Νταλιάνη και Μαρία Κολοκυθά. Η μετάφραση είναι της Φάνιας Νταλιάνη και της Εβίτα Παπασπύρου και η σκηνοθεσία του Κώστα Νταλιάνη.
Info
Θέατρο: Beton 7 (Πύδνας 7, Βοτανικός, τηλέφωνο: 210 751 2625)
Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο (22-23 & 29-30 Μαΐου)
Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 10 ευρώ, ομαδικό 8 ευρώ, φοιτητικό 5 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά