Η πολυδραστική ομάδα τέχνης Fabrica Athens προσκαλεί θεατρικές ομάδες και ανεξάρτητους δημιουργούς να δηλώσουν συμμετοχή στο 2nd Handmade and Recycled Theater Festival που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος).
Στόχος της προσπάθειας να προβάλει παραστάσεις και συμμετοχές οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του χειροποίητου και ανακυκλώσιμου σε μια εποχή όπου, λόγω συνθηκών και αναγκών, ο καλλιτέχνης καλείται να πειραματιστεί όσο ποτέ άλλοτε με ζητήματα πέραν της παραστατικής του δράσης :φωτισμός, ενδυματολογία, σκηνικά, μακιγιάζ, αφισοκόλληση αλλά και επικοινωνία μιας παράστασης.
Το 2nd Ηandmade and Recycled Theater Festival θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο Τεχνοχώρο Φάμπρικα και η πρόταση συμμετοχής είναι ανοιχτή σε παραστάσεις όλων των ειδών, από τον χώρο του θεάτρου και του χορού, της performance, της εγκατάστασης, των εικαστικών και της φωτογραφίας, του video art, του ντοκιμαντέρ και των ταινιών μικρού μήκους, του τσίρκο, του παιδικού θεάτρου αλλά και του κουκλοθεάτρου.
Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές και για σεμινάρια και θα γίνονται αποδεκτές στην διεύθυνση: be.with.fabricart@gmail.com μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου του 2014.
Η ομάδα που θα κερδίσει το «βραβείο επιτροπής» θα πραγματοποιήσει 8 παραστάσεις στο υπόγειο θέατρο Fabrica Athens του Τεχνοχώρου Φάμπρικα τη σεζόν 2014-2015, ενώ 4 παραστάσεις θα παρουσιάσει η ομάδα που θα κερδίσει το «βραβείο κοινού». Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στις 20 Αυγούστου και η είσοδος για κάθε παράσταση θα είναι 5 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις για το Φεστιβάλ στο www.fabricaathens.gr και τηλεφωνικά στο 69.84.35.26.64