Ο Ντέιβιντ Γκάντι λατρεύει τα χειροποίητα ιβουάρ ολομέταξα σακκάκια.Τα smokin του ωραιότερου άνδρα στον κόσμο είναι συνήθως μαύρα και ιβουάρ. Μαύρο παντελόνι και ιβουάρ σακάκι. Το κορυφαίο και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, αυτός ο οποίος έκανε την εντυπωσιακότερη, αισθησιακή φωτογράφιση χωρίς καν να «αφαιρέσει» το λευκό μαγιό του (αναφέρομαι στο διαφημιστικό spot για την ανδρική κολόνια του οίκου Dolce & Gabbana με «φόντο» το Κάπρι) επιλέγει το κλασσικό στυλ για τις βραδινές του εξόδους.

Ο Γκάντι ο οποίος πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε βίντεο κλιπ, στο πλευρό της εκρηκτικής Τζέριφερ Λόπεζ, θυμίζει τους παλιούς stars του Hollywood, όταν αποφασίζει να κυκλοφορήσει τα βράδια. Ο Ντέιβιντ επιλέγει τα private clubs. Τα πιο privee clubs του πλανήτη. Είναι άλλωστε μέλος στα πιο ξακουστά από αυτά!

Ο super γοητευτικός Γκάντι λατρεύει το always classic «Annabel» του Λονδίνου, το πολυσυζητημένο «Loulou’s» το οποίο κλέβει την παράσταση τα τελευταία χρόνια και το «ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ» (φωτο αριστερά) στη Νέα Υόρκη. Κάποτε συνήθιζε να επισκέπτεται το συγκεκριμένο private club του Μανχάταν με την Λάρα Στόουν, την Ιζαμπέλι Φοντάνα και την Τζέσικα Χαρτ. Πριν η κατάξανθη top model συνάδελφός του γνωρίσει τον Σταύρο Νιάρχο junior.

Το club όμως το οποίο «σκίζει» αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Βρετανική πρωτεύουσα και λέγεται «Chiltern Firehouse».

Όλες οι προσωπικότητες του πλανήτη συγκεντρώνονται εκεί. Το καινούργιο top club επισκέπτονται μέλη της οικογένειας Γκίννες, η τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ κ.α.

Οι Εμπειρίκοι, η Μπιάνκα και τα private clubs

Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντη Ευπαλίδης μέλος στα πλέον ξακουστά clubs του πλανήτη, γοητεύεται πάντα να ακούει ιστορίες από το παρελθόν. Τότε που διάσημοι ηθοποιοί, μεγαλοεπιχειρηματίες και οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, μοιράζονταν τους καναπέδες από χρυσά και μπορντό μπροκάρ υφάσματα.

Ιδρυτικά μέλη του «Αnnabel» (φωτο αριστερά) στην Berkeley Square ήταν Άγγλοι ευγενείς αλλά και Έλληνες εφοπλιστές όπως ο Χαρίτων Εμπειρίκος. Το private club με την «μαύρη πόρτα» είναι ακόμα αγαπημένο spot πολλών μελών της Ελληνικής Παροικίας του Λονδίνου.

Ένα άλλο μέλος της οικογένειας Εμπειρίκου ο Βασίλης προτιμούσε το περίφημο «Αu Bar» στο Μανχάταν. Ο Εμπειρίκος έκανε αρκετές εμφανίσεις στο club (μεταξύ Park και Madison Avenue) με τη σύζυγό του Γιασμίν Αγά Xαν, κόρη της Ρίτα Χέηγουορθ. Στο ίδιο club διασκέδαζαν η Στέφανι του Μονακό, οι Φίλιππος και Σπύρος Νιάρχος, μέλη της οικογένειας Πινιατέλι, η Μπιάνκα Τζάγκερ η οποία είχε αφήσει εποχή όταν μερικά χρόνια πριν εμφανίστηκε στο περιβόητο «Studio 54» πάνω σε λευκό άλογο…

Το «Le Cirque» και η Τζάκι

Λίγους δρόμους πιο μακριά, στο κορυφαίο Γαλλικό εστιατόριο του Big Apple, το πανάκριβο «Le Cirque», οι λιμουζίνες έκαναν ουρά. Επώνυμοι επιχειρηματίες και γυναίκες με haute couture φορέματα περνούσαν την πόρτα του restaurant. Το συγκεκριμένο εστιατόριο έκανε ξακουστό στα πέρατα του κόσμου η Τζάκι Κέννεντι-Ωνάση.

Η υπέρκομψη Τζάκι έκανε συχνά εμφανίσεις στο spot μαζί με τον Έλληνα μεγιστάνα. Αρκετές φορές η Τζάκι Ωνάση επισκεπτόταν το εστιατόριο, συνοδευόμενη από στενές φίλες. Πολλές φορές οι φωτογράφοι «έστηναν καρτέρι» έξω από το πολυτελές resto. Φωτογραφίες της Τζάκι σε black & white είχαν δημοσιευτεί στο «Vanity Fair».

Η γυναίκα η οποία παντρεύτηκε έναν Πρόεδρο της Αμερικής και έναν από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη, φορούσε πάντα τα αγαπημένα της ταγέρ Chanel σε μπεζ και ροζ.

Το «Dracula» και το «Green go»

Στο St. Moritz μετά τα ιδιωτικά δείπνα και τα big parties στα chalet οι περισσότεροι από τους ισχυρούς του χρήματος συνήθιζαν και συνηθίζουν ακόμα να επισκέπτονται το club «Dracula». Είναι το club που ίδρυσε ο Γκύντερ Ζακς ένας από τους μεγαλύτερους playboys στον κόσμο.

Ο Γκύντερ ο οποίος πετούσε ροδοπέταλα πάνω από την βίλα της Μπριζίτ Μπαρντό στην Νότιο Γαλλία για να την πείσει να τον παντρευτεί, «μετακόμισε» σχεδόν μετά τον χωρισμό τους στο κοσμοπολίτικο θέρετρο χειμερινών σπορ. Ο Ζακς έμενε αρκετούς μήνες τον χρόνο εκεί.

Στο club βρισκόταν πάντα, ιδιαίτερα τις γιορτινές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Χριστίνα Ωνάση, ο Σταύρος Νιάρχος, ο μαέστρος Χέμπερτ Φον Κάραγιαν. Σήμερα τα παιδιά όλων αυτών είναι φανατικοί θαμώνες. Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές αλλά και jet setters. Ο Ινδός κροίσος Μιτάλ μετά από ένα γεύμα στο αγαπημένο του «Nobu» επισκέπτεται πάντα το «Dracula».

Στο Γκστάαντ τα Χριστούγεννα

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό υπάρχει στο «Green go», στο Γκστάαντ. Η super disco βρίσκεται στο «υπόγειο» του «Gstaad Palace». Η Μαντόνα, η Έλ Μακ Φέρσον με κοσμήματα Chopard, η Ζιζέλ με τουαλέτες Versace, η Μαριάννα Λάτση, ο Βαλεντίνο και πολλοί-πολλοί άλλοι χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στους ρυθμούς των πλέον διάσημων Djs του κόσμου.

Οι γιορτινές, λαμπερές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν. Οι διάσημοι τραγουδιστές, stars, top models και tycoons θα βρίσκονται και πάλι εκεί. Τα κορυφαία private clubs σε ολόκληρο τον κόσμο είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πόρτες τους…

Το gala dinner της πριγκίπισσας Αικατερίνης

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο δείπνο της πραγματοποίησε η «Life Line Hellas» στο Grand Ball room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία». Προσωπικότητες του εφοπλιστικού χώρου, επιχειρηματίες και άνθρωποι του πνεύματος έδωσαν το παρόν στο φιλανθρωπικό gala dinner το οποίο φέρει την σφραγίδα της ΑΒΥ πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.

Μετά το δείπνο στα γιορτινά στρωμένα τραπέζια (το menu περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα εδέσματα όπως σούπα από μανιτάρια «eryngii», την πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα και Christmas μπάλες σοκολάτας με εσπεριδοειδή) ακολούθησε ομιλία της δυναμικής Αικατερίνης η οποία αναφέρθηκε στις σημαντικές, φιλανθρωπικές δράσεις της οργάνωσης. Το «Life Line Hellas», εργάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία πάντα με τα γραφεία του Life Line στην Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Τορόντο και το Λονδίνο. Μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. Η Life Line Hellas έχει προχωρήσει σε μεγάλες δωρεές σε Ελληνικά Ιδρύματα, σωματεία, νοσοκομεία κλπ.

Τα έσοδα της συγκεκριμένης βραδιάς διατέθηκαν στην Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας».