Συνδυάζοντας την περιπετειώδη εμφάνιση που χαρακτηρίζει τα μοντέλαallroadμε την τεχνολογία στον υπερθετικό βαθμό, η νέα έκδοση βενζίνης τουA4allroadquattroμε τον δίλιτρο κινητήρα βενζίνης αποδίδει 252 ίππους και 370Nmροπής ήδη από τις 1.600 σ.α.λ.

Πέρα από το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης μεμηχανικό κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και κατανομή 60% στον πίσω άξονα και 40% στον μπροστινό, το γερμανικό μοντέλο διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό τουαυτόματο κιβώτιοStronic7 ταχυτήτων. Επιπλέον, μέσω τουAudidriveselectπου παραμετροποιεί τη λειτουργία υποσυστημάτωνoοδηγός έχει στη διάθεσή του τη λειτουργίαoffroad, ενώ προαιρετικά διατίθεται και ανάρτηση με ηλεκτρονικό έλεγχο απόσβεσης.

Το πολυτελές εσωτερικό του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από τη νέα γενιά πολυμέσων τηςAudiκαι το σύστημα χειρισμούMMIεπιτρέποντας την πλήρη διασύνδεση μεsmartphoneκαι τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενώ το προαιρετικόAudi virtual cockpitμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης, διάστασης 12,3 ιντσών, απεικονίζει με ευφάνταστο τρόπο τις παρεχόμενεςπληροφορίες.

Παράλληλα είναι διαθέσιμα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, όπως για παράδειγμα το ενεργητικόcruisecontrol (ACC) με λειτουργίαStop&Go, οι νέας γενιάςLEDκαιAudiMatrix-LEDπροαιρετικοί προβολείς με δυναμική κατεύθυνση δέσμης, τοParkAssist, τοExitWarningπου προειδοποιεί τους επιβάτες για διερχόμενο όχημα κατά την έξοδό τους, τοRearCrossTrafficπου υποβοηθά στην έξοδο από σημεία στάθμευσης με περιορισμένο οπτικό πεδίο και τοCollision Avoidanceπου αποτρέπει από πιθανή σύγκρουση ακόμη και αν χρειαστεί να επέμβει στο σύστημα πέδησης.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ