– Πόσο επηρέασε τη ζωή σας η τηλεόραση; «Μου έχει δημιουργήσει περισσότερο άγχος. Οταν ξεκινήσαμε το σίριαλ,δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ,οπότε ξεκίνησα ομοιοπαθητική, έκοψα τους καφέδες μπας και μπορέσω να κοιμηθώ. Μιλάω πολύ σοβαρά! Κατά τα άλλα, είναι πολύ γλυκό που με σταματάει στον δρόμο ο κόσμος και μου μιλάει.Οπως και το ότι με ρωτάει η μαμά μου τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και βλέποντάς με τη μία με τον έναν και την άλλη με τον άλλο μου λέει: “Αίσχος!!!”». -Τελικά ο τηλεοπτικός κόσμος απέχει παρασάγγας από την καθημερινότητα;

«Οχι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Εμείς έχουμε δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα και βλεπόμαστε δέκα ώρες την ημέρα από τον περασμένο Απρίλιο. Είχαμε ξεκινήσει και νωρίτερα πρόβες, οπότε γνωριζόμαστε πολύ καλά.Η διαφορά αυτής της δουλειάς είναι ότι σε περιποιούνται,σου φτιάχνουν τα μαλλιά και σε φροντίζουν όλοι.Εξαιρούμε φυσικά το άγχος και τις δυσκολίες με τα γυρίσματα, όπως για παράδειγμα το ψοφόκρυο που φάγαμε τώρα στα εξωτερικά!». – Παρακολουθείτε τηλεόραση; «Γενικά μου αρέσει η τηλεόραση, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μην έχω στο σπίτι. Κάνω ζάπινγκ την ώρα που θέλω να σαπίσω στον καναπέ μου».

– Αγαπημένο πρόγραμμα; «Φέτος: “Μίλα μου βρώμικα”…». – Το χειρότερό σας; «Εντελώς εγκυκλοπαιδικά τα βλέπω όλα. Ακόμη και εκπομπές μαγειρικής,αν και δεν μαγειρεύω,αλλά και “Νext top model” έχω δει. Δεν τα βλέπω φανατικά,αλλά δεν με ενοχλεί να τα χαζέψω.Ακόμη και πρωινάδικα έχω δει. Δεν τρελαίνομαι, με μέτρο τα βλέπω».

– Εχετε αγωνία για τα περίφημα νούμερα; «Ναι, έχω. Αναγκαστικά μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το εμπορικό κομμάτι αυτού που κάνεις. Εχω άγχος και θέλω οι δουλειές να κάνουν καλά νούμερα για να μην υπάρχουν γκρίνιες. Δεν αλλάζει το δικό μου αποτέλεσμα,αλλά επειδή είναι ένα τριπάκι στο οποίο μπαίνεις με ενδιαφέρει να κάνουμε καλά νούμερα».

– Ποιον ρόλο θα θέλατε να παίξετε στο μέλλον; «Θα ήθελα να παίξω την Εντα Γκάμπλερ. Θα ήθελα να δοκιμαστώ σε πράγματα τα οποία είναι κόντρα.Γι΄ αυτό θα ήθελα να παίξω μια μοιραία γυναίκα».

– Τι σας αρέσει να κάνετε όταν δεν παίζετε;

«Ραδιόφωνο. Κάνω ήδη εκπομπή στον VFΜ 88,3 και μου αρέσει πολύ. Μιλάω ακατάπαυστα!».

– Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι…

«Μπλα μπλα!».

(agrammeli@tovima.gr)