Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, νοσηλεύεται η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με τον συνήγορό της κ. Αλέξη Κούγια. Σε επικοινωνία του «Βήματος» με τον κ. Κούγια, ο ίδιος τόνισε ότι αναμένεται να την επισκεφθεί απόψε, ενώ έχει πληροφορηθεί ότι η Σταμάτη μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Δεν έχουν περάσει παρά δυο ημέρες (από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας), οπότε ανακοινώθηκαν οι ποινές των καταδικασθέντων στην υπόθεση με τις «χρυσές» μίζες από τα εξοπλιστικά, καθώς και η απόφαση του δικαστηρίου να μη δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση της Σταμάτη, με άλλα λόγια να μην αποφυλακιστεί η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια για το θέμα αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε από τους συγγενείς της εντολέως μας Βασιλικής Τσοχατζοπούλου ότι αυτή μετεφέρθη με απώλεια συνειδήσεως σε Ψυχιατρικό Κατάστημα. Το δικηγορικό μας γραφείο προσπάθησε με την παρουσία δικηγόρου στη γραμματεία των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού να πληροφορηθεί το Ψυχιατρικό Κατάστημα στο οποίο η εντολέας μας βρίσκεται, αλλά από τη γραμματεία μας είπαν ότι είναι απόρρητο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη το βράδυ η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί για να εξεταστεί στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί σύστησαν την παρακολούθηση και την παραμονή της εκεί. Εκείνη αρνήθηκε και ζήτησε να επιστρέψει στο κελί της. Την Τετάρτη όμως όταν ανάκυψε πάλι θέμα, με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο ΨΝΑ, όπου οι γιατροί την κράτησαν για νοσηλεία.