Μικρά Νέα

Μια νέα προωθητική ενέργεια με τίτλο «Back to School» για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων υλοποιεί έως τις 29 Σεπτεμβρίου η Citroen παρέχοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να αποκτήσει το μοντέλο που επιθυμεί σε ειδική προνομιακή τιμή, αποκλειστικά με άτοκη χρηματοδότηση και με 5 χρόνια εγγύηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο διανομέων Citroen και στην ιστοσελίδα www.citroen.gr.
Διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ελαστικών Michelin σε όλη την Ελλάδα είναι το νέο πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών «Michelin Εγγύηση Plus», το οποίο αφορά όλα τα ελαστικά της γαλλικής εταιρείας για επιβατικά οχήματα και 4×4 για χρήση σε δρόμο, τοποθετημένα σε αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες. Η εγγύηση διαρκεί τους πρώτους 12 μήνες ή για τα πρώτα 20.000 χλμ. από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών. Με την απόκτηση τεσσάρων ελαστικών Michelin το πρόγραμμα καλύπτει την αντικατάσταση μέχρι και δύο ελαστικών για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται. Οι καταναλωτές θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας www.plus.michelin.eu το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς τηρώντας τους όρους και τις προϋποθέσεις.
Μετοχικό μερίδιο στη γαλλική ομάδα e.dams, μια από τις πιο επιτυχημένες στον χώρο της Formula E με σειρά νικών και πρωταθλημάτων, απέκτησε η Nissan προετοιμάζοντας το έδαφος για την παρθενική παρουσία της στο πρωτάθλημα των αμιγώς ηλεκτρικών μονοθεσίων που θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου από τη Σαουδική Αραβία. Οι δοκιμές του νέου «Gen 2» αγωνιστικού αυτοκινήτου που διαθέτει περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη εμβέλεια, διαγράφοντας την ανάγκη αλλαγών αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των αγώνων όπως συνέβαινε στις τέσσερις πρώτες σεζόν της Formula E, έχουν ήδη ξεκινήσει.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk