ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο 20χρονος πολυτραυματίας

Ο πολυτραυματίας παραμένει διασωληνωμένος και υποβλήθηκε σε νέο επιτυχημένο χειρουργείο

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο 20χρονος πολυτραυματίας

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σήμερα 4/2 στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ελληνική πρεσβεία, ο τραυματίας είναι σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί αναφέρουν πως ενδεχομένως σήμερα να ξεκινήσει η διαδικασία για την αεροδιακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραυματίας παραμένει διασωληνωμένος. Υποβλήθηκε σε ακόμα μία χειρουργική επέμβαση στην Τιμισοάρα για τη σταθεροποίηση των σπονδύλων και την αφαίρεση οιδήματος.

Σύμφωνα με το thesspost ο 20χρονος θα κάνει σήμερα το πρωί νέο γύρο εξετάσεων και, εφόσον οι γιατροί διαπιστώσουν ότι είναι σε θέση να επιστρέψει, τότε το αεροσκάφος του υπουργείου Υγείας θα τον παραλάβει και θα ξεκινήσει το ταξίδι από την Τιμισοάρα στις 11:30.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version