Τορόντο: Συντριβή αεροσκάφους στην προσγείωση – 8 τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση - Τα αίτια της συντριβής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Τορόντο: Συντριβή αεροσκάφους στην προσγείωση – 8 τραυματίες

Αεροσκάφος της Delta Airlines συνετρίβη σήμερα (17/2) κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο, όπως μεταδίδει η καναδική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σε ενημέρωση της διοίκησης του αερολιμένα στο Χ υπογραμμίζεται πως δεν υπάρχουν νεκροί μεταξύ των επιβατών και του πληρώματος. Το αεροσκάφος, ένα Bombardier CRJ-900, εκτελούσε πτήση από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ.

Η καναδική τηλεόραση μεταδίδει βίντεο στο οποίο διακρίνεται το αεροσκάφος της Delta αναποδογυρισμένο στη χιονισμένη πίστα του διεθνούς αεροδρομίου Πίρσον. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

(με πληροφορίες από CTV News)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version