Σε τραγωδία εξελίχθηκε η κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για παλιό κτίριο στην οδό Νεωρίων, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

Από την κατάρρευση εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του ένας άνδρας που καταπλακώθηκε από δομικά υλικά. Το θύμα ήταν 31 χρόνων, ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση. Σήμερα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και βοηθούσε στις εργασίες του κτιρίου.

Κατά πληροφορίες ο άτυχος άνδρας εργαζόταν παράλληλα με την κύρια εργασία του σε φορτηγό προκειμένου να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

Εικόνες από το σημείο

Τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα αλλά και ομάδα από την ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στο κτίριο είχε εκδοθεί άδεια μικρών εργασιών: «Τι επεμβάσεις έγιναν θα διερευνηθεί. Δική μου εκτίμηση είναι ότι δεν μπορεί να έπεσε το μισό κτίριο από μικρές εργασίες. Περιμένουμε να γίνει ανάκριση».

Κατά πληροφορίες, έχουν προσαχθεί επτά άτομα: πέντε εργαζόμενοι, ο εργολάβος και ο οδηγός του φορτηγού.

Σύμφωνα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο 31χρονος «ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και αστυνομικός», ο οποίος είχε υπηρετήσει για κάποιο διάστημα στο πολιτικό του γραφείο. Μέσω ανάρτησής του ο Βουλευτής της ΝΔ εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν.