Συνεχίζει να αλλάζει τη στάση του ο 45χρονος Μανώλης. Την ώρα που είχε διαρρεύσει πως σε κατάθεσή του είχε υποδείξει τον πατέρα Κλεομένη ως πατέρα του παιδιού της κόρης του, στη συνέχεια ανακάλεσε.

«Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου» είπε στο Mega και την εκπομπή Live News.

Αρνείται κάθε εμπλοκή με την οικογένεια ο πατήρ Κλεομένης

Το LIVE NEWS επικοινώνησε με τον «πατήρ Κλεομένη», ο οποίος όμως αρνείται κάθε σχέση και γνωριμία με τον Μανώλη αλλά και την οικογένεια του.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης

Την Τρίτη (27/02) θα βρεθεί μπροστά στον δικαστή ο Μανώλης για να καταθέσει.  Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του 45χρονου, είπε από την πλευρά του πως στη δίκη «θα αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σχετικά με τα αδικήματα με τα οποία κατηγορείται».

Πρόσθεσε ότι η γυναίκα του «παραμένει με τα παιδιά και αναμένει τις εξελίξεις της υπόθεσης». Τέλος, είπε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που να έχει τεθεί από την εισαγγελική αρχή και να έχει να κάνει με την επιμέλεια αυτών και την γονική μέριμνα.