Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία μιας νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της και γνωστό σεφ στη Σλοβακία. Ο Jozef Hanuska κατακρεούργησε την Πατρίσια, όπως κατονομάστηκε το θύμα, μέσα στο διαμέρισμά τους στην Μπρατισλάβα, με τους αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο σεφ διαμέλισε την άτυχη γυναίκα και έβαλε σε έναν κουβά τα έντερά της, ενώ η καρδιά της βρέθηκε στο πάτωμα. Ο σεφ είχε σκεπάσει τη σορό της Πατρίσια με ένα σεντόνι και είχε τοποθετήσει πάνω της ένα βρετανικό διαβατήριο.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι το ζευγάρι τσακωνόταν πολύ και ο Hanuska απειλούσε συχνά την σύντροφό του ότι «θα της ξεριζώσει το κεφάλι». «Είχαν πρόβλημα αλκοολισμού και συχνά είχαν διαφωνίες» είπε μία γειτόνισσα, ενώ άλλη αναρωτήθηκε: «Γιατί έβγαλε τα έντερα, σχεδίαζε να τα φάει;».

Γιος του «Στραγγαλιστή της Μπρατισλάβα»

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού την περασμένη Τετάρτη 3/1 μετά από μήνυμα που έλαβε συγγενής του σεφ ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει. Ο δράστης αρχικά τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη όμως την Παρασκευή όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν κρυμένο μέσα σε ένα κελάρι.

Ο Jozef Hanuska είναι γιος του περιβόητου δολοφόνου με το παρατσούκλι «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα». Ο Stefan Pantl συνελήφθη το 1979 μετά τη δολοφονία δύο γυναικών που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι. O Pantl είχε πάει τις γυναίκες στο σπίτι του και όταν τους ζήτησε να κάνουν σεξ και εκείνες αρνήθηκαν τις στραγγάλισε, πριν τις βιάσει.