Για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη, μέσα στο ΟΑΚΑ, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα, μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος. Όπως είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» από την επίθεση έχει ένα θλαστικό τραύμα στο ύψος της μύτης και ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

«Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιο περιστατικό στα τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, συνοδευόμενο από ακραίες απειλές για την ζωή μου. Ήταν απίστευτο και σοκαριστικό. Ανεξάρτητα από τα δύο αυτά χτυπήματα που δέχθηκα το πιο σοβαρό είναι το πώς έγινε αυτό το πράγμα» είπε.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι έγινε: «Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα στο κυλικείο. Στην αίθουσα των VIP υπάρχει ένα κυλικείο στο πίσω μέρος του οποίου πηγαίνουν γνωστοί άνθρωποι. Κατευθυνόμενος προς τα εκεί έπεσα πάνω στον συνάδελφό μας τον Θανάση Τσεκούρα και πιάσαμε κουβέντα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί που συζητούσαμε σε ένα εύθυμο κλίμα ξαφνικά έρχεται καταπάνω μου αυτός ο άνθρωπος και με χτυπάει στο πρόσωπο με τέτοια ένταση και δύναμη που στην αρχή δεν κατάλαβα τι μου συνέβη. Κατάλαβα τι είχε γίνει όταν άρχισε τις απειλές ότι θα με σκοτώσει και κάλεσε έναν από τους δύο μπράβους που τον ακολουθούσε να με πυροβολήσει».

Και συμπλήρωσε ο κ. Παπαχρήστος: «Μάτωσε το πρόσωπο μου και καθώς πήγαινα προς το μπάνιο, ενώ αυτός συνέχιζε ένα χυδαίο υβρεολόγιο κατά της οικογένειας μου, με ξαναχτύπησε πάλι πίσω ύπουλα. Δύο μπράβοι που είχε τον συγκράτησαν, όπως και ο Θανάσης Τσεκούρας μπήκε στην μέση. Χαρακτηριστικά έλεγε ο εφοπλιστής στον μπράβο του κατά του κ. Παπαχρήστου: «Τράβα το πιστόλι ρε, πυροβόλησέ τον, σκότωσέ τον».

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αυτό. Έχω γράψει για αυτόν ό,τι έχει γράψει και ο υπόλοιπος ελληνικός Τύπος. Στα «Νέα» έχω γράψει για τα ρωσικά λεφτά που στήθηκε το δίκτυο του «Ελλάς Net», χρήματα που είναι Ρώσου ολιγάρχη κι έχει παρέμβει η αμερικανική δικαιοσύνη και έχει συλλάβει έναν συνεργάτη του» πρόσθεσε.

Σε ερώτημα πώς μπήκαν με τα όπλα μέσα στο χώρο του γηπέδου ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίασε: «Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, είχαμε ακούσει ότι στα γήπεδα θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να μην περνάνε μέσα μαχαίρια κι αντί για αυτό βλέπουμε τι γίνεται μέσα στη θύρα των VIP να περνάει ο άλλος με τα πιστόλια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση που εξαπόλυσε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης εξαφανίστηκε προκειμένου να μην συλληφθεί.