Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Darren Kent σε ηλικία 36 ετών, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τους ρόλους του σε αγαπημένες σειρές όπως το «EastEnders» και το «Game of Thrones», αλλά και την πρόσφατη κινηματογραγική επιτυχία «Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves».

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο του, Carey Dodd Associates, σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Χ (πρώην Twitter) την Τρίτη.

«Με βαθιά θλίψη πρέπει να σας πούμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Darren Kent απεβίωσε ειρηνικά την Παρασκευή», έγραψε το πρακτορείο. «Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του [ήταν] στο πλευρό του. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. RIP φίλε μου».

Ο Kent γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Essex και φοίτησε στην ακαδημία τεχνών Italia Conti, από όπου αποφοίτησε το 2007. Ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ως ηθοποιός ήταν στην ταινία τρόμου «Mirrors» του 2008. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του «Game of Thrones» και πιο πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία του 2023 «Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves».

Ο Darren Kent είχε συμμετάσχει σε πολλές ακόμα ταινίες συμπεριλαμβανομένων των «Snow White and the Huntsman», «Marshal’s Law», «Bloody Cuts», «The Frankenstein Chronicles», «Blood Drive», «Les Misérables», «Green Fingers», «Happy Hours», «Love Without Walls» και «Birds Sorrow».

Μάλιστα, το 2012 βραβεύτηκε ως καλύτερος ηθοποιός στα ανεξάρτητα βραβεία Van D’or  για τον ρόλο του ως Danny, ένα αγόρι με μια σπάνια δερματική πάθηση που δεν του επέτρεπε να βρίσκεται στον ήλιο, στην ταινία «Sunny Boy». Όπως και ο χαρακτήρας του στην ταινία, ο Kent πάλευε επίσης με μια δερματική πάθηση, παράλληλα με την οστεοπόρωση και την αρθρίτιδα. Είχε επίσης βραβευτεί ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, έχοντας αναλάβει το 2021 την ταινία μικρού μήκους «You Know Me», η οποία του χάρισε ένα January Award.