Ο Γουές Γκόρντον θα σχεδιάσει κοστούμια για το Μπαλέτο της Νέας Υόρκης το φθινόπωρο εκ μέρους του οίκου Carolina Herrera.

Ο Γκόρντον είναι ο μοναδικός σχεδιαστής μόδας που συμμετέχει στο φετινό φθινοπωρινό γκαλά της καλλιτεχνικής εταιρείας, με το οποίο θα ανοίξουν οι εορτασμοί για την 75η επέτειο του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης.

Ο σχεδιαστής μόδας θα σχεδιάσει τα κοστούμια για το έργο του Μπαλανσίν του 1970 «Who Cares?». Η μουσική του έργου που δημιουργήθηκε από τον Τζορτζ Γκέρσουιν θεωρείται ένας τζαζ φόρος τιμής στη ζωντανή ενέργεια της Νέας Υόρκης. Για την παραγωγή, ο Γκόρντον θα παρουσιάσει δέκα κοστούμια.

«Ως Νεοϋορκέζος, ανυπομονώ κάθε χρόνο για τη φθινοπωρινή σεζόν και το γκαλά του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης. Έχω παρευρεθεί πολλές φορές και πάντα ονειρευόμουν να είμαι προσκεκλημένος σχεδιαστής. Είναι τεράστια τιμή. Είμαι μακροχρόνιος θαυμαστής της Γουέντι Γουίλαν συνεργαζόμενης καλλιτεχνικής διευθύντριας του Μπαλέτου. Την έχω φωτογραφίσει σε συνεργασία με την Ελιζαβέτα Πορόντινα για τη συλλογή μας Φθινόπωρο 2020» δήλωσε ο Γκόρντον στο wwd.

Ο σχεδιαστής μόδας θα συνεργαστεί με τον ενδυματολόγο του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης, Μαρκ Χάπελ και με τις μοδίστρες και τους τεχνικούς του ατελιέ της εταιρείας.