Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Νότινγχαμ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.

Τρεις άνθρωποι έχουν εντοπιστεί νεκροί σε δρόμους της πόλης, ενώ ένας οδηγός συνελήφθη γιατί προσπάθησε να πατήσει με τον βαν του τρεις πεζούς.

Ένας άνδρας συνελήφθη, σύμφωνα με το BBC. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η αστυνομία έχει συλλάβει τον οδηγό που προσπάθησε με το βαν που οδηγούσε να παρασύρει τρεις ανθρώπους που κινούνταν πεζή σε δρόμο του Νότινγχαμ.

Το χρονικό

Η αστυνομία του Νότιγχαμ κλήθηκε στην οδό Ilkeston λίγο μετά τις 4 το πρωί, όπου δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο δρόμο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα άλλο περιστατικό στην οδό Milton Street, όπου ένα βαν είχε προσπαθήσει να χτυπήσει τρία άτομα. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ενας ακόμη βρέθηκε επίσης νεκρός στην Magdala Road.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο ως ύποπτο για φόνο και παραμένει υπό κράτηση.

Η αρχιφύλακας Kate Meynell δήλωσε: «Πρόκειται για ένα φρικτό και τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

«Πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται… Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ζητάμε από το κοινό να κάνει υπομονή όσο συνεχίζονται οι έρευνες. Αυτή τη στιγμή, αρκετοί δρόμοι στην πόλη θα παραμείνουν κλειστοί καθώς προχωρά η έρευνα».