Η Linda Yaccarino είναι και επίσημα η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter. Μετά το tweet του Elon Musk που επιβεβαίωνε την συνεργασία, ονοματίζοντας μάλιστα την Yaccarino, και η ίδια σπάει επιτέλους τη σιωπή της στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τον Musk επίσης μέσω tweet.

Η Yaccarino έγραψε πως εδώ και καιρό εμπνέεται από το όραμα του Musk για ένα φωτεινότερο μέλλον. Δήλωσε ενθουσιασμένη που θα βοηθήσει στην πραγμάτωση του νέου οράματος για το Twitter και στη μεταμόρφωση της επιχείρησης.

Αφού έγινε νούμερο ένα παγκόσμια είδηση πως θα αναλάβει τα ηνία του Twitter, η Yaccarino παρατήρησε ότι ο αριθμός των ακολούθων της αυξήθηκε εκθετικά και αναγνώρισε την άνοδο.

«Βλέπω ότι έχω μερικούς νέους ακολούθους… Δεν είμαι τόσο παραγωγική όσο ο Elon Musk (ακόμα!), αλλά είμαι εξίσου αφοσιωμένη στο μέλλον αυτής της πλατφόρμας», και πρόσθεσε: «Η ανατροφοδότησή σας είναι ΖΩΤΙΚΗ για αυτό το μέλλον. Είμαι εδώ για όλα αυτά. Ας συνεχίσουμε τη συζήτηση και ας χτίσουμε μαζί το Twitter 2.0!»

Νωρίτερα, ο Musk μαζί με την ανακοίνωση της πρόσληψης της Yaccarino φρόντισε να ξεκαθαρίσει πώς οι ρόλοι τους στην ηγεσία της εταιρίας θα διαφέρουν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Linda Yaccarino ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter» έγραψε ο Musk. «Η Linda θα επικεντρωθεί κυρίως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ εγώ θα επικεντρωθώ στο σχεδιασμό προϊόντων και στη νέα τεχνολογία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Linda για να μετατρέψουμε αυτή την πλατφόρμα σε X, την εφαρμογή για τα πάντα».

Μετά την ανάρτηση του Musk, ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την παραβίαση της «ελευθερίας του λόγου» τους, επικαλούμενοι μια συνέντευξη που είχε δώσει η Yaccarino με τον ιδιοκτήτη του Twitter εβδομάδες πριν.

Ο Musk απάντησε: «Ακούω τις ανησυχίες σας, αλλά μην κρίνετε πολύ νωρίς. Είμαι ανυποχώρητος στην υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι χάνουμε χρήματα».