Μία… τρομακτική έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου, καθώς βρήκε το πρωί του Σαββάτου μία καρφωμένη σφαίρα πάνω στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με ειδικούς, η συγκεκριμένη σφαίρα των 9mm έχει δραστικό βεληνεκές περίπου δύο χιλιόμετρα.

Αν μάλιστα ο δράστης πυροβόλησε με γωνία 45 μοιρών, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να έχει φτάσει στο σημείο από αρκετές περιοχές της Δυτικής Αττικής, από όπου προέρχονταν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με όπλα και πυροβολισμούς, τα οποία προκάλεσαν σάλο.

Θυμίζουμε ότι οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή έδειχναν συμμορία Ρομά να βρίσκεται έξω από το σπίτι αρχηγού αντίπαλης συμμορίας και να πυροβολεί για να δείξει την ισχύ της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Ανησυχία για το όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ

Μεταξύ των όπλων που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας ήταν πιστόλια 9 χιλιοστών, πολυβόλα, αλλά και ένα όπλο με σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ., που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει κλαπεί από συνάδελφό τους.

Οι νεαροί, μάλιστα, «διαφήμιζαν» τις πράξεις τους στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ συμμορίας που διακινεί όπλα και ναρκωτικά στα δυτικά προάστια και μιας άλλης που δραστηριοποιείται στις ληστείες.