Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την απαγωγή και τον προπηλακισμό του Γυμνασιάρχη στην Πιερία και οι δράση των αντιεμβολιαστών και αρνητών «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» μπαίνει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Η έρευνα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα καθώς έχει διαπιστωθεί πως σε περιοχές με μεγαλύτερο ποσοστό ανεμβολίαστων η δραστηριότητα της οργάνωσης αυτής είναι εντονότερη από ότι σε περιοχές όπου το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι χαμηλό.

  • Διαβάστε επίσης: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Τα έγγραφα που «καίνε» τους κατηγορούμενους

Μάλιστα σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε και η αντιτρομοκρατική κάτι που δείχνει ότι η έρευνα αναβαθμίζεται. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο θέμα. Είπε ότι πολλοί πυρήνες και δράσεις των αντιεμβολιαστών αυτών έχουν εντοπιστεί σε πολλές περιοχές καθώς και στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Λάβρος Μητροπολίτης

Την ίδια στιγμή λάβρος κατά των αντιεμβολιαστών εμφανίστηκε σήμερα και ο Μητροπολίτης Ηλείας ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ πιστεύω ακόμη ότι οι αντιεμβολιαστές κληρικοί, που δείχνουν στους ενορίτες τους καλοί Κληρικοί, ΔΕΝ είναι καλοί και αληθινά ευσεβείς, αλλά υποκρίνονται τους ευσεβείς για να έχουν οπαδούς να τους ακολουθούν σ’ ό,τι τους λένε»
Και συνέχισε μιλώντας για τους αντιεμβολιαστές τους οποίους χαρακτήρισε, αυτόχειρες. «Δεν πηγαίνω ούτε στην κηδεία τους» είπε.


Σήμερα έδωσε κατάθεση και ο δικηγόρος που ελέγχεται για τον θάνατο 54χρονης η οποία πέθανε στον Ευαγγελισμό και αρνιόταν να διασωληνωθεί. Ο δικηγόρος αρνείται τις κατηγορίες ενώ ισχυρίστηκε πως δεν απέτρεψε τη διασωλήνωση της ασθενούς και ότι έχει μηνύματα στην κατοχή του που το αποδεικνύουν.