Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε την Τρίτη (7/12) ο Στέφαν Γέλοβατς.

Ο 32χρονος Σέρβος κηδεύτηκε στην γενέτειρά του, το Νόβι Σαντ, όπου και «έσβησε» στις 5 Δεκεμβρίου μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί σε προπόνηση της ΑΕΚ στις 14 του Νοέμβρη.

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι από τον χώρο του μπάσκετ αλλά και αντιπροσωπεία της Ένωσης με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαυροειδή, αποχαιρέτησαν τον Σέρβο, με τις σκηνές να θυμίζουν αρχαία τραγωδία. Για ένα νέο παιδί που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Πάγωσε ο χρόνος. Θρήνος. Οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια… Ο δικός μας άγγελος, ο STEVAN, «ταξίδεψε» σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων. Οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Κότσιαρης (Τ. Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας) από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν «το παρών» στο κατευόδιο του αθλητή μας στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ. Στο μεταξύ, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς έκλεισε τον επικήδειο μιλώντας στα ελληνικά με το εξής μήνυμα: » ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…»