Δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά θα πάρει τον δρόμο της φυλακής, έκανε ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης, έξω από την Ευελπίδων.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης επανέλαβε πως κατά την πολύωρη ανάκριση του συζυγοκτόνου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από τον ίδιον επί των θεμάτων της δικογραφίας και συγκεκριμένα για την στιγμή που ίδιος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του.

«Ήταν και είναι μία ομολογημένη πράξη. Υπήρχαν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν σε επίπεδο υπεράσπισης. Η υπόθεση έχει εξέλιξη γιατί θα προσκομιστούν κι άλλα στοιχεία προκειμένου να στηρίξουν η μη την κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σε ερώτηση για το τι είπε ο συζυγοκτόνος σχετικά με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε, ο συνήγορος του ανέφερε πως «πέρα από τη συγνώμη που είναι μικρή, είπε πως μακάρι να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω».

Ο συνήγορος επανέλαβε πως ο δράστης είπε πως ότι έκανε το έκανε με γνώμονα το παιδί του, ενώ επισήμανε πως « θέλει να προσφέρει ότι μπορεί για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

«Δεν έχει κλείσει η δικογραφία, προέκυψαν ήδη κι άλλα στοιχεία σε επίπεδα για την κάμερα που εν μέρει επιβεβαίωναν την άποψη που είχε ο εντολέας του», κατέληξε ο συνήγορός του προσθέτοντας πως ο δολοφόνος ζήτησε την τιμωρία του και σε επίπεδο ανακρίσεως.