Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες την έναρξη λειτουργίας της νέας σχολής στο Ντουμπάι. Το δίχτυο σχολών του ελληνικού συλλόγου συνεχίζει να μεγαλώνει αφού ήδη έχει σχολές σε Αμερική (Σικάγο, Ουάσινγκτον), Αυστραλία (Μελβούρνη) και Κύπρο (Λάρνακα, Λεμεσσός, Αμμόχωστος, Πάφος, Λευκωσία).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα βίντεο, όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το δυναμικό της ακαδημίας, καλωσορίζουν την τελευταία χρονικά σχολή του εξωτερικού, στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Συγκεκριμένα, στην κάμερα μιλάνε οι Ματιέ Βαλμπουενά, Αχμέντ Χασάν, Γιώργος Μασούρας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Αντώνης Νικοπολίδης και Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media όπου η ΠΑΕ γράφει: «Οι παίκτες του Θρύλου και το δυναμικό της Ακαδημίας μας, καλωσορίζουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού τη Σχολή ποδοσφαίρου του Ντουμπάι».

Καλωσόρισμα στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ντουμπάι

Οι παίκτες του Θρύλου και το δυναμικό της Ακαδημίας μας, καλωσορίζουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού τη Σχολή ποδοσφαίρου του Ντουμπάι Olympiacos Academy Dubai🔴⚪️ #olyfcacademy #olympiacos #dubai #UAE #soccerschool

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020