Ο Ευθύμης Κουλούρης φέτος με τη φανέλα του Ατρόμητου είχε σεζόν καριέρας. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ επιθετικός βρήκε τα πατήματά του υπό τις οδηγίες του Κάναντι, πετυχαίνοντας 25 γκολ σε 35 εμφανίσεις συνολικά (τοπ σκόρερ στη Super League με 19).

Ο Κουλούρης λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου, αποχαιρέτησε κόσμο, συμπαίκτες και κάθε έναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με μια ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στη φετινή του εξαιρετική επίδοση.

Αναλυτικά όσα ανέφερα:

«Τα “ευχαριστώ” μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρόμητου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά, σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός (προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, γυμναστές, αναλυτής, φροντιστές).

Καθώς επίσης και στον Κ. Σπανό για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ. Κάναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ. Αγγελόπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! Σε ευχαριστώ Ατρόμητε

Εις το επανιδείν φίλοι μου!»

View this post on Instagram

Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι μεγάλο για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ,ιατρικό τιμ,γυμναστές,αναλυτής,φροντιστές).Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! #thankyou#atromitos ?⚪️ •Εις το επανιδείν φίλοι μου !? @atromitosathinonfc

A post shared by Eythimis Koulouris (@koulou20) on