• Αναζήτηση
 • Ο Ιγκουαΐν έκανε «δολοφονικό» τάκλιν στον Γκατούζο!

  Κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Ροσονέρι, ο Αργεντινός έκανε τάκλιν δυνατό τάκλιν στον Τζενάρο Γκατούζο, και τον ξάπλωσε στο γρασίδι!

  Ο ίδιος… μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής με το πάθος και τη δύναμη που είχε στο παιχνίδι του. Τα τάκλιν και ο υπερβάλλον πολλές φορές ζήλος είναι πράγματα που τον χαρακτηρίζουν και ο Ιγκουαϊν ελπίζει να τα θυμάται. Ο λόγος για τον τεχνικό της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης των Ροσονέρι δέχθηκε ένα ανάλογο τάκλιν από τον Αργεντινό άσο.

  Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια μιας προπονητικής μονάδας στο πρόγραμμα της Δευτέρας (14/1), ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε «δολοφονικό» τάκλιν στον Τζενάρο Γκατούζο και ξάπλωσε στο χορτάρι, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε γέλια και το tweet από τον λογαριασμό AC Forza Milan/News να αναφέρεται στο γεγονός με την εξής λεζάντα: «κανείς δεν έχει δει τον Ιγκουαΐν ζωντανό μετά από το τάκλιν στον Γκατούζο»!

  Δείτε το:

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk